Γύθειο: Αλλοδαποί καλλιεργούσαν χασισοφυτεία με 533 δενδρύλλια


Ύστερα από τρεισήμισι μήνες, αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας των καλλιεργητών της μεγαλύτερης από τις δυο χασισοφυτείες με συνολικά 741 δενδρύλλια κάνναβης, που είχαν εντοπιστεί με οργανωμένες εξερευνήσεις σε αγροτοδασικές περιοχές του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία, στις 7 Αυγούστου.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 32 και 41 χρόνων οι οποίοι συνελήφθησαν στο Γύθειο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους από τον ανακριτή Γυθείου, καθώς καλλιεργούσαν 533 θηριώδη δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 4,10 μέτρων! Μάλιστα, στην κατοχή του 32χρονου κατασχέθηκε λαθραίος καπνός βάρους 50,9 γραμμαρίων και ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα» με λάμα μήκους 9,5 εκατοστών.

Οι δυο τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και οι καλλιεργητές της δεύτερης φυτείας στην οποία καλλιεργούνταν άλλα 208 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2,5 μέτρων. Στους χώρους των δυο φυτειών είχε βρεθεί αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός.

0 Σχόλια