Δεν πιάσαμε ακόμη πάτο... Έβγαλαν συσκευή για να μπορείτε να φιλήσετε το άλλο σας μισό εξ αποστάσεως!


Για να «φιλήσει» τον αγαπημένο του κάποιος θα πρέπει να τοποθετήσει το στόμα του στην υποδοχή, η οποία θα «μεταδώσει» την αίσθηση στο έτερον ήμισυ, όπου κι αν είναι αυτό. Ευχάριστα είναι τα νέα για τα ερωτευμένα ζευγάρια σε

σχέσεις εξ αποστάσεως, καθώς φαίνεται πως βρέθηκε ο τρόπος να μοιράζονται φιλιά, ακόμα και αν δεν είναι κοντά. Ο τρόπος ονομάζεται «Kissenger» και πρόκειται για μια νέα συσκευή, η οποία αναπτύσσεται τα τελευταία δυο χρόνια σε πανεπιστημιακά, ερευνητικά εργαστήρια. Η καινοτόμα αυτή συσκευή έχει τη μορφή βάσης, στην οποία τοποθετείται ένα κινητό. Για να «φιλήσει» τον αγαπημένο του κάποιος θα πρέπει να τοποθετήσει το στόμα του στην υποδοχή, η οποία θα «μεταδώσει» την αίσθηση στο έτερον ήμισυ, όπου κι αν είναι αυτό.

Η Emma Yann Zhang, η οποία εργάστηκε στο πρωτότυπο μοντέλο, δήλωσε πως: «Το φιλί είναι ο πιο άμεσος και διεθνής τρόπος έκφρασης οικειότητας και αγάπης. Είναι ένας τρόπος για εμάς να δεθούμε και να διατηρήσουμε την οικειότητα στις σχέσεις μας. 

Επίσης, είναι ένας τρόπος εκτόνωσης άγχους. Όταν επιδιδόμαστε σε αυτού του είδους την φυσική επαφή, παρουσιάζουμε χαμηλότερα επίπεδα αρτηριακής πίεσης». Οι δημιουργοί της συσκευής, ωστόσο, παραδέχονται πως υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος ώστε να τελειοποιηθεί το εγχείρημα τους. 

Η Zhang, μάλιστα αποκάλυψε πως το επόμενο στάδιο είναι να εκπέμπεται ένα είδος μυρωδιάς από τη συσκευή, ώστε να αισθάνεται ο κάτοχος της ακόμα πιο κοντά στο αγαπημένο του πρόσωπο.

0 Σχόλια