Κέντρο Υγείας Καλυβίων: Δολοφονία υπαλλήλου με σφαίρες στο κεφάλι


Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι σε 60χρονο υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων. Ο άτυχος άνδρας που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στο υπόγειο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του από συναδέλφους του νωρίς σήμερα το πρωί. 

Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες, όπως όλα δείχνουν έστησαν ενέδρα στον άτυχο άνδρα και όταν εκείνος μπήκε στο γκαράζ τον πυροβόλησαν.

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι και στον κρόταφο φέρεται να εκτελέστηκε σε υπόγειο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας Καλυβίων ο 60χρονος πολιτικός υπάλληλος.

Οι συνάδελφοι του θύματος ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι το θύμα «άργησε να έρθει στη δουλειά, παρότι ήταν πάντα πολύ τυπικός. Αρχίσαμε να τον ψάχνουμε και τελικά τον βρήκαμε νεκρό μέσα στο αυτοκίνητό του στο παρκινγκ του κέντρου υγείας».

Στο σημείο του εγκλήματος περισυνελέγησαν τρεις κάλυκες, που μεταφέρθηκαν για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί εάν το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματικές ενέργειες. Μεταξύ άλλων, εξετάζεται το σενάριο ο δράστης να χρησιμοποίησε σιγαστήρα. Και αυτό διότι οι πυροβολισμοί δεν έγιναν αντιληπτοί από τους υπαλλήλους του κέντρου υγείας.

Η ενέδρα στήθηκε στο υπόγειο παρκινγκ την ώρα που ο 60χρονος έφτανε εκεί με το αυτοκίνητό του για να αναλάβει βάρδια. Ο δράστης τον πλησίασε και τον πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι πριν προλάβει να βγει από το όχημα. Στη συνέχεια, ο δολοφόνος εξαφανίστηκε, χωρίς να γίνει αντιληπτός. Εκτιμάται ότι ο εκτελεστής γνώριζε τα δρομολόγια του υπαλλήλου και του έστησε ενέδρα σε «τυφλό» σημείο.

Την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αρχές αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό και αναμένεται να πάρουν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους του 60χρονου άνδρα.

0 Σχόλια