Σάλος: Σύζυγος Yπουργού έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού


Είναι δυνατόν;
Τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει οι αντιδράσεις για την σύζυγο υπουργού της κυβέρνησης, την κα Πόπη Καλαϊτζή, η οποία είναι παντρεμένη με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη. 

Η κα Καλαϊτζή η οποία είναι πλαστικός χειρουργός στο Ασκληπιείο Βούλας, δεν είναι αυτό που πολλοί ονομάζουν γιατρός πρώτης γραμμής. Όμως, έκανε από τους πρώτους το εμβόλιο και η κίνηση αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. 

Η κα Καλαϊτζή έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο facebook στην οποία έγραψε μεταξύ άλλων: 

«…αισθάνομαι ανακουφισμένη, τυχερή,αισιόδοξη και περήφανη! Ανακουφισμένη γιατί η έναρξη των εμβολιασμών είναι η αρχή του τέλους για την πανδημία , που έχει αλλάξει τις ζωές μας! Τυχερή γιατί ως γιατρός στο Ασκληπιείο της Βούλας , ένα νοσοκομείο στην πρώτη γραμμή της «μάχης» με τον Κορωνοϊό, είμαι από τους πρώτους Έλληνες που εμβολιάζονται! Αισιόδοξη γιατί νιώθω ότι δεν αργεί η ώρα που η ανθρωπότητα θα φωνάξει «φτου Ξελευτερία» από καραντίνες, απομόνωση και έλλειψη αγκαλιάς! Περήφανη γιατί η Επιστήμη ξεπέρασε τον εαυτό της και κατάφερε τόσο σύντομα να έχουμε καλά και αποτελεσματικά εμβόλια! Είναι μια μοναδική επιστημονική επανάσταση!!» 

Δείτε την ανάρτηση:  

pentapostagma.gr

0 Σχόλια