Αργυρούπολη – Συγκλονίζει η μητέρα του 17χρονου: Αν δεν πήγαινε από τις μαχαιριές, θα τον χτυπούσαν τα αμάξια (vid)

Αργυρούπολη – Συγκλονίζει η μητέρα του 17χρονου: Αν δεν πήγαινε από τις μαχαιριές, θα τον χτυπούσαν τα αμάξια (vid)

Προβληματισμό έχει προκαλέσει η άγρια επίθεση που δέχθηκαν δύο ανήλικοι από μέλη συμμορίας σε πλατεία της Αργυρούπολης, το βράδυ του Σαββάτου (23/1). Για το περιστατικό μίλησε στο Tlive η μητέρα του 17χρονου, τον οποίο και μαχαίρωσαν για να του αρπάξουν το κινητό του τηλέφωνο.

«Τα παιδιά είχαν σταθεί έξω από τον τηλεφωνικό θάλαμο. Πάνω από το βουνό κατέβαιναν 30 άτομα, με κουκούλες, μαυροντυμένα με φόρμες και επιτεθήκαν στα παιδιά» λέει η μητέρα του 17χρονου στο Tlive. «Δεν προλάβαν να αντιδράσουν τα παιδιά. Τον κοιτάξανε και τον καρφώσανε. Χωρίς κανέναν λόγο» προσθέτει. 

«Του πήρανε το κινητό και τον χτυπούσανε όλοι, 30 άτομα» λέει χαρακτηριστικά. Τόνισε δε ότι το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στη μέση του δρόμου και ότι «αν δεν πήγαινε από τις μαχαιριές, θα τον χτυπούσαν τα αμάξια».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Για το περιστατικό συνελήφθησαν την Κυριακή (24/1) δύο αλλοδαποί, ηλικίας 16 και 17 ετών. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι ανήλικοι δράστες (αλβανικής υπηκοότητας) μόλις είδαν τους δύο ανήλικους – λίγο μετά τις 19:30 – στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, τους πλησίασαν και ξαφνικά άρχισαν να τους χτυπούν άγρια, ενώ στη συνέχεια μαχαίρωσαν τον 17χρονο. Αμέσως μετά έκλεψαν τα κινητά τηλέφωνα των δύο νεαρών (15 και 17 ετών) και εξαφανίστηκαν.

0 Σχόλια