Λάζαρος Καρνέσης: Ποιος είναι ένας εκ των μελών της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών που όρισε η Κυβέρνηση των διεφθαρμένων



Στην Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών βρίσκεται ο γιατρός Λάζαρος Καρνέσης. Αυτό διαπιστώνεται από την υπ. αριθμών 40270 απόφαση του υπουργείου υγείας λοιπόν, με ημερομηνία 18 Αυγούστου 2020.

Ποιος είναι ο Λάζαρος Καρνέζης;

Ο κύριος Καρνέσης είναι γιατρός, ιευθυντής Α παθολογικής κλινικής στο 401 γενικό στρατιωτικό νοσοκομείο Αθηνών και είναι ο σύζυγος της κυρίας Ελένης Ράικου. Της πρώην εισαγγελέως κατά της διαφθοράς.

Ο Λάζαρος Καρνέσης φαίνεται να έχει ζημιώσει το δημόσιο κατά 1,7 εκατ. ευρώ μέσω αθρόων συνταγογραφήσεων σε –ως επί το πλείστον– υπερήλικους ασφαλισμένους που δεν εξέτασε καν.

Συγκεκριμένα πόρισμα του ΕΟΔΥ γίνεται αναφορά σε κατευθυνόμενη συνταγογράφηση από τον συγκεκριμένο γιατρό. Από τους ελέγχους των ειδικών, φαίνεται να προκύπτει πως ο γιατρός εμφανίζει κατευθυνόμενη συνταγογράφηση σε μεγάλη κλίμακα, πρακτική η οποία στο πόρισμα αποτιμάται σε ζημιά του Δημοσίου που αγγίζει τα 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

0 Σχόλια