Βέλγιο: Γκάφα ολκής από τον δήμαρχο της Αμβέρσας - Έδωσε συνέντευξη χωρίς παντελόνι (vid)


Viral αλλά για τον λάθος λόγο έγινε ο δήμαρχος της Αμβέρσας ο οποίος έγινε τσακωτός να δίνει συνέντευξη χωρίς να φοράει παντελόνι.

Ο Bart De Wever όπως είναι το όνομα του γκαφατζή δημάρχου έδινε συνέντευξη εξ αποστάσεως φορώντας μόνο το πουκάμισό του καθώς πίστευε ότι η κάμερα δεν θα τον πρόδιδε.

Ο δήμαρχος της Αμβέρσας, όμως, «λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο», εν προκειμένω χωρίς τη δημοσιογράφο Kim Debrie η οποία παρατήρησε πρώτη τη γκάφα του.

«Έχω λίγο αποπροσανατολιστεί δήμαρχε. Φοράτε ένα πολύ ωραίο πουκάμισο το οποίο πιθανότατα διαλέξατε μόνο για εμάς. Αλλά κάτω από το πουκάμισο; Μήπως αυτό που βλέπω είναι το εσώρουχό σας;» ρώτησε τον εμβρόντητο δήμαρχο η δημοσιογράφος.
«Πώς το καταλάβατε;» απάντησε αρχικά ο δήμαρχος της Αμβέρσας επιχειρώντας να το παίξει ανήξερος. Γρήγορα, όμως, κατάλαβε το λάθος του και συμπλήρωσε: «Φτου, πιθανότατα το καταλάβατε γιατί κάθομαι μπροστά σε έναν καθρέφτη».

«Δεν τα υπολόγισα καλά μου φαίνεται και η χρονιά ξεκινάει πολύ ντροπιαστικά. Θα το θυμάμαι για πολύ καιρό αυτό που έπαθα» συμπλήρωσε ο γκαφατζής δήμαρχος.

0 Σχόλια