Σοκαριστικό βίντεο με κινητήρα Boeing 777 να φλέγεται [video]


To συμβάν αφορά την πτήση UA328 της αμερικανικής United Airlines με προορισμό την Χονολουλού. Ευτυχώς δεν συνέβη τίποτε το τραγικό. Το συγκεκριμένο Boeing 777-200 ήταν το τρίτο παλαιότερο εν λειτουργία στο στόλο της εταιρίας και παρόλα αυτά η United Airlines δεν το είχε αντικαταστήσει. 

Λίγο μετά την απογείωση το Σάββατο το απόγευμα (σημερινά ξημερώματα δικά μας) ο ένας κινητήρας άρχισε να σκορπίζει, να πιάνει φωτιά και να φαίνεται η μετάκαυση του, όπως μπορείτε να δείτε και στο τρομακτικό βίντεο. Αμέσως το αεροσκάφος κατάφερε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο του Ντένβερ και με ασφάλεια αφού δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός. 






Πάντως, η εμπειρία για τους 231 επιβάτες και τα 10μελές πλήρωμα πρέπει να ήταν τουλάχιστον τραυματική βλέποντας τον ένα κινητήρα να σκορπίζει και δίχως να γνωρίζει κανείς τις πιθανότητες επιβίωσης. Το αεροσκάφος ήταν σχεδόν σε υψόμετρο πορείας όταν ο πιλότος ανέφερε μέσω της ενδοσυνεννόησης μια μεγάλη έκρηξη συνοδευόμενη από ένα έντονο φως. 

«Το αεροπλάνο άρχισε να κουνιέται βίαια, χάσαμε υψόμετρο και αρχίσαμε να κατεβαίνουμε», ανέφερε επιβάτης, ο οποίος καθόταν ακριβώς απέναντι από τον κινητήρα που υπέστη βλάβη. «Όταν συνέβη αρχικά, νόμιζα ότι τελειώσαμε. Νόμιζα ότι πέφτουμε»” Ευτυχώς, τέλος καλό, όλα καλά… Στο τελευταίο βίντεο θα δείτε που τα κομμάτια που σκόρπισαν από το αεροπλάνο και έπεσαν σε στέγες σπιτιών στο Κολοράντο, ευτυχώς δίχως θύματα…

caroto.gr

0 Σχόλια