Jordan Rudess (Dream Theater) - "A Chapter In Time" / Νέο σόλο Άλμπουμ


Ο keyboardist των Dream Τheater, Jordan Rudess δημοσίευσε το επίσημο μουσικό βίντεο για το "I Surrender", ένα κομμάτι από το τελευταίο σόλο άλμπουμ του "A Chapter In Time" που κυκλοφόρησε στις 12 Μαρτίου.

Ο Jordan Rudess σχολίασε


"Είχα αυτό το είδος μουσικού ημερολογίου και στη μέση του lockdown, βασικά πήγα στο στούντιο μου και εργάστηκα με τέτοιου είδους ήχους πιάνου Ήταν πραγματικά πολύ καθοριστικό για μένα. Ήταν κάτι που με βοήθησε να ασχοληθώ ακόμη και με τα συναισθήματά μου Έτσι, σκέφτηκα,ότι θα έπρεπε πραγματικά να το κυκλοφορήσω ως άλμπουμ. Είναι κάτι το προσωπικό..

Ο Rudess είναι με τους Dream Τheater από την ηχογράφηση του 1999 "Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory". Έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από φημισμένα σόλο έργα και επίσης και έχει βοηθήσει επίσης στην εξέλιξη της τέχνης και της επιστήμης των χειριστηρίων πληκτρολογίου. Δημιούργησε την επιτυχημένη εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών Wizdom Music, η οποία έχει αναπτύξει βραβευμένες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της MorphWiz, η οποία κέρδισε το πρώτο βραβείο Billboard για την «Καλύτερη εφαρμογή δημιουργίας μουσικής.

 
Tracklisting:

01. Weightless
02. I Surrender
03. Light as a Feather
04. The Quiet Mind
05. After the Storm
06. Once Upon a Time
07. Empty Streets
08. And Breathe
09. Into Sleep
10. Flying
11. Patterns of Thought
12. Touching Light
13. Twilight Rain
14. Stellar Enigma
15. Beyond the Clouds


0 Σχόλια