Βίντεο: Απίστευτος καβγάς σε αεροπλάνο της Tunisair TU216 - Επιβάτης άρπαξε από τα μαλλιά γυναίκα


Ποια μέτρα, ποιες μάσκες; Έγινε εκεί μέσα της μαντίλας.. 

Στο παραπάνω βίντεο, θα παρακολουθήσετε έναν καβγά ο οποίος ξέσπασε στις 10 Απριλίου μέσα σε ένα αεροπλάνο της Tunisair TU216. Ειδικότερα, ένας επιβάτης άρπαξε από τα μαλλιά και γρονθοκόπησε μια γυναίκα, σε έναν διαπληκτισμό που ξεκίνησε με αφορμή τον χώρο χειραποσκευών πάνω από τις θέσεις των επιβατών.

Η πτήση ετοιμαζόταν για απογείωση από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης με προορισμό το αεροδρόμιο της Τύνιδας.

​​​​​​​Οι αρμόδιοι της εταιρείας είπαν ότι ο καβγάς προκάλεσε πεντάωρες καθυστερήσεις επειδή έπρεπε να αναβληθεί η απογείωση.

Το οπτικοακουστικό υλικό που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει δύο γυναίκες να σπρώχνουν και να χτυπούν η μία την άλλη. Μία άλλη γυναίκα με λευκή μπλούζα αρχίζει να ουρλιάζει και να φωνάζει σε άλλες τρεις γυναίκες προτού τις χτυπήσει και να προσπαθήσει να τις προσπεράσει.

Ο φοβερός καβγάς συνεχίζεται καθώς μια αεροσυνοδός προσπαθεί μάταια να κατευνάσει τα πνεύματα και να ηρεμήσει τους επιβάτες, οι οποίοι συμπλέκονται μεταξύ τους, ενώ το βίντεο τελειώνει με ορδές επιβατών να στέκονται στον διάδρομο του αεροπλάνου και πολλοί από αυτούς να ουρλιάζουν και να φωνάζει ο ένας στον άλλον.

Ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας επιβεβαίωσε ότι το πλήρωμα ζήτησε τη συνδρομή ομάδων ασφαλείας ώστε να κατευνάσουν την ένταση προτού τελικά το αεροπλάνο απογειωθεί ενώ διενεργείται έρευνα για το απίστευτο περιστατικό.

0 Σχόλια