To podcast της 20ης Μαΐου 2021 με τον Θοδωρή Τσέλα


Η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας, μόλις διαπίστωσε ότι συνέρρεαν Μαροκινοί μετανάστες στις ακτές της, έστειλε στρατό και, από τους 8.000 που είχαν φτάσει εκεί με πρόθεση να εισέλθουν στη χώρα, απέλασε 4.800 μέσα σε μία ημέρα! Επιπλέον η κυβέρνηση του Πέδρο Σάντσεθ έχει σκοπό να απελάσει και τους υπολοίπους και να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την εδαφική ακεραιότητα, τον πολιτισμό και την κοινωνική συνοχή της Ισπανίας, ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζει την προσπάθειά της.

Η απορία που προκύπτει διαβάζοντας αυτή την είδηση είναι γιατί η Ισπανία έχει τόσο αποφασιστική στάση απέναντι στο ζήτημα και τη στηρίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ η Ελλάδα έχει αφεθεί στην τύχη της και η Ε.Ε. μας ζητά να μετατρέψουμε τη χώρα μας σε hot spot;

Εδώ και χρόνια πραγματοποιείται κανονική επιχείρηση εποικισμού της Ελλάδας από αλλογενείς και αλλόθρησκους πληθυσμούς και οι αλληλοδιάδοχες κυβερνήσεις τούς τάζουν επιδόματα, δωρεάν στέγαση, σίτιση και… τηλεφωνία, ενώ οποτεδήποτε γίνονται σπασμωδικές απόπειρες απώθησης μερικών εποίκων, τότε διάφοροι παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης απευθύνονται στους Έλληνες κυβερνητικούς αξιωματούχους με ιταμό τρόπο, επιθεωρούν τους χώρους όπου θέλουν να κτίσουμε ισλαμικές πόλεις και σπεύδουν να μας παραπέμψουν στο Ευρωδικαστήριο με την κατηγορία των… απωθήσεων.

Φυσικά, η απάντηση στην απορία γιατί υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά στην Ε.Ε. όσον αφορά την αντιμετώπιση της Ισπανίας και της Ελλάδας είναι οι ηγεσίες κάθε χώρας. Οι επικεφαλής των ελληνικών κυβερνήσεων συμπεριφέρονται φοβικά, δείχνουν να είναι οπαδοί νεοταξικών ιδεοληψιών περί… πολυπολιτισμού και άρρηκτα συνδεδεμένοι με τις γεωπολιτικές επιλογές του Βερολίνου για την περιοχή.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να στηρίξει την επιβίωσή της σε πρόσωπα και πολιτικές που επιδοτούν τη μετατροπή της σε… χαλιφάτο. Οι αριθμοί είναι απελπιστικοί. Η υπογεννητικότητα των Ελλήνων σε συνδυασμό με την αθρόα λαθρομετανάστευση και τον υψηλό δείκτη γεννήσεων των ισλαμικών πληθυσμών, που φτάνουν εδώ με κάθε μέσον, δεν προοιωνίζονται τίποτα καλό.

Χρειάζονται πολιτικές τύπου Ισπανίας άμεσα και, πάνω απ’ όλα, τα πρόσωπα που θα τις εφαρμόσουν.

Ακούστε το Podcast: 

0 Σχόλια