To podcast της 10ης Ιουνίου 2021 με τον Θοδωρή Τσέλα


Μεγαλωμένος στη νύχτα από τα 14 μου, τότε που έπαιζα μπάσο στην ταβέρνα "Συντροφιά" στο Αιγάλεω,  ήξερα ότι υπάρχει "πόρτα".

"Πόρτα" σε club, σε μπουζούκια, σε λέσχες μελών, που έχουν συγκεκριμένο καταστατικό, σε λέσχες τύπου Μπίλντερμπεργκ, παλιότερα υπήρχε 'πόρτα" στα καταστήματα για λευκούς, μαύρους, κίτρινους, κόκκινους, Εβραίους...

Αλλά αυτά τότε, παλιά!

Από πού κι ως πού, σήμερα, αυτός ο πρωθυπουργός εξαγγέλλει ιδιωτικο-οικονομική δικτατορία, διχάζοντας ολόκληρη την κοινωνία από άκρη σε άκρη, επιβάλλοντας, ως πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων, το αποδεικτικό του εμβολιασμού;

Και δεν το λέει αυτό κάποιος αρνητής, το λέω αυτό, εγώ, που έχω εμβολιαστεί ήδη και ίσως ανήκω στους "ευνοημένους".

Πρέπει όλοι όμως να καταλάβουμε ότι εδώ δεν υπάρχουν ευνοημένοι και μη ευνοημένοι...
Εδώ μπαίνουμε σε αχαρτογράφητα νερά...

Η ομιλία του και οι αποφάσεις που πρόκειται να ληφθούν είναι σε εντελώς λάθος δρόμο...

Σπέρνει άγρια φοβία με τους εμβολιασμούς και την πιθανολόγηση νέων lockdown και περιοριστικών μέτρων, επενδύει στο σωρό των δισεκατομμυρίων που εισρέουν στη χώρα, αλλά γεγονός είναι ένα! 
Ο κ. Μητσοτάκης προκαλεί τεράστια δυσφορία στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας και πρωτοφανή οργή στο πανελλήνιο.

Όσα λέγονται και γράφονται για την προώθηση και την επιβολή των εμβολιασμών είναι παραβιάσεις έμμεσες ή άμεσες όλων των συνθηκών που προβλέπουν από την εποχή της Νυρεμβέργης ότι ιατρικές πράξεις γίνονται μόνο με την συναίνεση του υγιούς ή του ασθενούς ατόμου.

0 Σχόλια