Έγραψε ιστορία η Εθνική πόλο που «βούλιαξε» την Ουγγαρία και εξασφάλισε μετάλλιο


Τεράστιες στιγμές ζει η Εθνική Ελλάδας στο πόλο, καθώς κέρδισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ουγγαρία με 9-6 και προκρίθηκε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή.

H Ουγγαρία έχει κατακτήσει 9 χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια, παρόλα αυτά προσκύνησε για δεύτερη φορά σε αυτό το τουρνουά την Ελλάδα, η οποία έκανε μια φανταστική εμφάνιση και τώρα κυνηγάει το χρυσό μετάλλιο.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα κατακτά Ολυμπιακό μετάλλιο σε ομαδικό μετάλλιο, με την Εθνική πόλο να γράφει ιστορία και πλέον να στρέφει τα βλέμματα της στην αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Σερβία, ώστε να μάθει την αντίπαλο της.

Το ματς ήταν αμφίρροπο από την αρχή και μέχρι το τελευταίο λεπτό του 3ου 8λέπτου το σκορ ήταν ισόπαλο 4-4. Με γκολ του Αργυρόπουλου η Εθνική έγραψε το 5-4 το οποίο ήταν και το σκορ που οδήγησε στο τελευταίο και πιο κρίσιμο στάδιο του παιχνιδιού.

Εν τέλει η Εθνική επικράτησε αφού κράτησε τη διαφορά σε όλο το τελευταίο 8λεπτο και θα διεκδικήσει το χρυσό την Κυριακή 8/8 απέναντι στη Σερβία ή στη Ισπανία.

Την ώρα που η Ελλάδα καίγεται, τα παλικάρια του Θοδωρή Βλάχου χαρίζουν ένα χαμόγελο στους Έλληνες, το οποίο όλοι μας έχουμε ανάγκη!

0 Σχόλια