Ιωάννα Τούνη: Κατακραυγή στο Twitter μετά τη δήλωση για τους Παξούς - «Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει»


Θύελλα αντιδράσεων για ακόμα μια φορά προκάλεσε η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer βρέθηκε για διακοπές στους Παξούς και μέσα από τα social media εξέφρασε ανοιχτά την έκλπηξή της και τον προβληματισμό της επειδή μέσα στο καταμεσήμερο τα εστιατόρια του νησιού ήταν κλειστά μετά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τις υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας. Ήδη η Ιωάννα Τούνη έχει χάσει followers από την προκλητική της τοποθέτηση καθώς από 800.000 που την ακολουθούσαν την ακολουθούν 798.000. 


Με μια δηκτική ανάρτηση στο Instagram έγραψε τα εξής: «Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι high season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί. Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε».

Touni_Story


Οργή στο Twitter
H τοποθέτησή της αυτή ξεσήκωσε αντιδράσεις και πολλοί ήταν οι χρήστες στο Twitter που δεν της χαρίστηκαν.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets



H περιβόητη δήλωση για τα 800 ευρώ

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα Τούνη προκαλεί και πυροδοτεί έντονα σχόλια, δεν ξεχνάμε εξάλλου την περιβόητη δήλωση για τον μισθό των 800 ευρώ…

«Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στη Σάσα Σταμάτη.

0 Σχόλια