"Η ομάδα Up Stories αποχαιρετά σύσσωμη τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη Βασίλη Φιλώρα. Καλό ταξίδι φιλαράκι εκεί ψηλά".



Τα λόγια αυτά συνοδεύουν το "αντίο" της Up Stories στον εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα.

"Το χαμόγελο σου και η καλοσύνη σου θα μας λείπουν για πάντα" αναφέρουν και συμπληρώνουν:

Τα στοιχεία για όσους μπορούν να συνεισφέρουν στην οικογένεια του άτυχου φίλου μας Βασίλη είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΙΓΛΗ ΚΑΜΠΑΚΟΥ ΙΒΑΝ: GR6601718580006858123878503

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον εθελοντή πυροσβέστη


Φίλοι, συγγενείς και απλοί πολίτες θα αποχαιρετήσουν σήμερα τον εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα που έχασε τη ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, όταν τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση στύλου της ΔΕΗ σε σημείο του πύρινου μετώπου στην Αττική.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κηδεία θα τελεστεί στις 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια. Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου από την πύρινη λαίλαπα που προκάλεσε ανυπολόγιστες καταστροφές στην Αττική, συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Ο 38χρονος είχε διακομιστεί σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ από την Ιπποκράτειο Πολιτεία όπου τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από ατύχημα, την ώρα που μαινόταν η φωτιά στο Λεκανοπέδιο.

Τα σωστικά συνεργεία βρήκαν τον άτυχο άντρα πεσμένο δίπλα στο δίκυκλό του. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΑΤ, αυτόπτεις μάρτυρες του συμβάντος δήλωσαν πως ο 38χρονος χτυπήθηκε από πτώση στύλου της ΔΕΗ. Παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών επί μία και πλέον ώρα δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.


Πατέρας δύο παιδιών και κορυφαίος χειριστής drone


Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών και τεχνικός drone. Μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό, θεωρούνταν από τους καλύτερους χειριστές του κλάδου.

Έφτιαχνε drones για τον ελληνικό στρατό, την ΕΡΤ και την Πολιτική Προστασία.

Ήταν συνεργάτης της ΕΡΤ και χορηγός στην εκπομπή AutoMoto.


Δείτε το βίντεο:

0 Σχόλια