ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει σήμερα το ματς



Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" υποδέχεται στους "Ζωσιμάδες" τους "πράσινους" για τη 2η αγωνιστική της Super League.


O Παναθηναϊκός μετά τη θριαμβευτική νίκη της πρεμιέρας του πρωταθλήματος επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-0 έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα του ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Απόψε (20:30) η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προσπαθήσει να κάνει το 2x2 κόντρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου» που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Η αποστολή του «τριφυλλιού», στην οποία επιστρέφει ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες που εξέτισε την ποινή του, αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.


Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

Στον ΠΑΣ σε σχέση με το παιχνίδι της Τούμπας, δεν αναμένεται - εκτός απροόπτου - να υπάρξουν αλλαγές στη βασική ενδεκάδα.

Έτσι, πιθανότατα ο ΠΑΣ θα ξεκινήσει με τους Λοντίγκιν, Σάλιακα, Πίρσμαν, Κάργα, Εραμούσπε, Καραχάλιο, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Περέα και Κόντε.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί LIVE στις 20:30 από το Novasports Prime.

0 Σχόλια