To podcast της 1ης Σεπτεμβρίου 2021 με τον Θοδωρή Τσέλα - Η γκάφα του Πρωθυπουργού με τον ανασχηματισμό του στερεί το ηθικό πλεονέκτημα να κυβερνά

Ένα από τα ουσιαστικότερα πρωθυπουργικά προνόμια είναι ο ορισμός του υπουργικού συμβουλίου. Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης αποδείχθηκε φιάσκο. 


Οι επιλογές προσώπων δείχνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης λειτουργεί σπασμωδικά, χωρίς σχέδιο, με βιασύνη και προχειρότητα, εκθέτοντας τον εαυτό του και την κυβέρνηση (κάτι που ελάχιστους ενδιαφέρει), αλλά και τη χώρα – κι αυτό μας απασχολεί και μας θλίβει όλους.

Δεν θα πούμε πως ένας Πρωθυπουργός δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις που θα τον γελοιοποιήσουν αλλά νομίζουμε πως σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν πολλοί σύμβουλοι που πληρώνονται για να προστατέψουν όχι το κύρος του Πρωθυπουργού αλλά της ίδιας της χώρας.

Ποιος λοιπόν "σύμβουλος" του Μητσοτάκη τον ρίχνει από περιπέτεια σε περιπέτεια;

Μια την ώρα που καίγεται η χώρα και όλοι ζητούν εναέρια μέσα - τα οποία ΔΕΝ υπάρχουν - εμφανίζεται ο Σκέρτσος να πει ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ότι έχουμε τον μεγαλύτερο στόλο εναέριων μέσων, μια

Ποιος του είπε ότι υπήρχε περίπτωση ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και νυν άτυπος σύμβουλος του Τσίπρα, να συμμετάσχει σε δεξιά (λέμε τώρα) κυβέρνηση ως προπομπός μιας συναίνεσης που θα ενίσχυε τον Μητσοτάκη και θα χαντάκωνε τον Τσίπρα.

Απορούμε ποιος σε έπεισε ή ποιος εγγυήθηκε κι έβαλες το κεφάλι σου στον τορβά!

Προφανώς, αυτός ο κάποιος, ξέχασε να σου πει ότι οι αριστεροί είναι μανούλες στην ίντριγκα και στην προβοκάτσια.

Όπως επίσης, ξέασε να σου πει ότι όταν ένας πρωθυπουργός έχει υποστεί τέτοιου είδους γελοιοποίηση δεν μπορεί πλέον να κάθεται... ανέμελος στην πρωθυπουργική καρέκλα για ευνόητους λόγους...

Η εξέλιξη των πραγμάτων έδειξε ότι ο κ. Αποστολάκης ήταν εντελώς ακατάλληλος για τη θέση. Αρνήθηκε τον διορισμό του μετά την ανακοίνωση του ονόματός του από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου!

Ο λόγος ήταν ότι δεν συμφωνούσε ο Αλέξης Τσίπρας!

Ενας άνθρωπος που έγινε ανώτατος αξιωματικός θεωρεί ότι η εθνική ανάγκη της προστασίας από τις φυσικές καταστροφές έρχεται δεύτερη σε σχέση με το κομματικό συμφέρον!

Ακούστε το σημερινό podcast...

0 Σχόλια