Εμείς και εκείνοι σε ευθεία ρήξη - Το podcast της 26ης-7-2022 με τον Θοδωρή Τσέλα


Η κ Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν μιλά, δεν κινείται και δεν συμπεριφέρεται ως Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Δημοκρατίας που επιθυμεί να εκφράσει τον λαό και το έθνος, αλλά ως εκπρόσωπος μιας ελίτ βαθιάς παρωχημένης και σάπιας.


Ομιλεί ως μια οποιαδήποτε συνταξιούχος δικαστικός που έχει κατά νου μόνο την εκπροσώπηση μιας συντεχνίας και τη διαιώνιση ενός συστήματος εξουσίας, ανεξαρτήτως κόστους χωρίς ευθιξία.

Ένας άλλος πρωθυπουργός παλιότερα αποκαλούσε τους Έλληνες ως τον πιο «διεφθαρμένο» λαό της Ευρώπης.
Για την κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου είμαστε «πλειοψηφίες» και «εφήμερος συσχετισμός».

Δεν είναι βαρετά εξοργιστικό σαν μοτίβο;

Να τους πληρώνουμε και να μας βρίζουν και από πάνω;

Το πρίσμα μέσα από το οποίο αντικρίζουν όλοι αυτοί την πραγματικότητα είναι εκείνο των λέξεων που συνθέτουν νόμους, οι οποίοι μπορούν να λειτουργήσουν και χωρίς εμάς, χωρίς… ανθρώπους!

Είναι προφανές ότι η κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου αντιμετωπίζει με περιφρόνηση, όλους εμάς, την πλειοψηφία, τους πολλούς, που πληρώνουμε δυσβάστακτους φόρους για να πληρώνονται εκείνοι και οι όμοιοι της τον παχυλότατο μισθό τους και να απολαμβάνουν τα προνόμιά τους. Προνόμια που δεν έχουμε όλοι εμείς...

Αντί να ενώσει και μα εκφράσει τους Ελληνες, προσπαθεί να φανεί αρεστή στο πιο συστημικό κομμάτι της συντεχνίας της, αλλά και στους έχοντες εξουσία, στους οποίους οφείλει τον χρυσό διορισμό της…

Και επιτέλους! Που είναι οι Ελληνικές Σημαίες στο σημείο που συναντώνται και φωτογραφίζονται;

Το σημερινό podcast στον www.XFM.gr - www.opiniononline.eu

0 Σχόλια