Μέγκαν Φοξ: Ποζάρει με διάφανο φόρεμα


- «Μην θυμώνετε, οι θηλές μου είναι καλυμμένες» γράφει


Αφορμή στάθηκαν πρόσφατα αποκαλυπτικά στιγμιότυπα που ανέβασε στο Instagram

Η Μέγκαν Φοξ εξακολουθεί να απολαμβάνει τον τίτλο μιας από τις ομορφότερες γυναίκες του Χόλιγουντ και του μόντελινγκ. Οι φωτογραφίες της στα social media βρίθουν φωτογραφιών της, μεταξύ άλλων, με αποκαλυπτικά ρούχα και σέξι πόζες.

Από την πιο πρόσφατη ανάρτησή της, ωστόσο, η ίδια αφήνει να εννοηθεί ότι έχει επικριθεί για το γεγονός ότι φωτογραφίζεται δείχνοντας αρκετές φορές το στήθος της.

Στις νέες φωτογραφίες που ανάρτησε μέσω Instagram, η 37χρονη καλλονή ποζάρει με διάφανο φόρεμα, μέσα από το οποίο φαίνεται το στήθος της.

Δείτε τις φωτογραφίες



Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η ίδια πετάει τα «καρφιά» της σε όσους την σχολιάζουν αρνητικά, για τις σέξι εικόνες της.


«Πριν αρχίσετε να πληκτρολογείτε θυμωμένοι, αυτές δεν είναι οι θηλές μου, ηρεμήστε. Είναι με ασφάλεια και εντελώς κρυμμένες κάτω από καλύμματα θηλών, οπότε μην ανησυχείτε, όλοι θα ζήσουμε άλλη μια μέρα χωρίς να "σκιστεί" το χωροχρονικό συνεχές» έγραψε.


Οι πρόσφατες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της
Είναι πιθανό τα σχόλια που έλαβε, να ήρθαν με αφορμή τα πρόσφατα σχεδόν γυμνά στιγμιότυπα που ανέβασε στο Instagram. Τις τελευταίες ημέρες, η Φοξ έκανε «παιχνίδι» με άσπρα και μαύρα ρούχα τα οποία, όμως, ήταν εξίσου αποκαλυπτικά δείχνοντας αρκετές λεπτομέρειες από την άψογη σιλουέτα της.

«Ο ήλιος στον τέταρτο οίκο του ταύρου» έγραψε η Μέγκαν Φοξ στη λεζάντα των φωτογραφιών με το άσπρο ρούχο.




Για τις φωτογραφίες με το μαύρο ρούχο η Αμερικανίδα ηθοποιός επέλεξε ως λεζάντα τη φράση «αναδυόμενη λίλιθ», όπου λίλιθ ένας γυναικείος νυχτερινός δαίμονας.


0 Σχόλια