Επική νίκη της ΑΕΚ μέσα στη «φωλιά» των χαούλιγκανς: «Πήρε» 1-2 με ανατροπή τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ μέσα στο «Μακσιμίρ» (βίντεο)


«Πολυβόλο» στο β' ημίχρονο η Ένωση - Έχασε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερη νίκη 


Ιστορική νίκη με ανατροπή πήρε η ΑΕΚ κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ μέσα στη «φωλιά» των νεοναζί Bad Blue Boys που δολοφόνησαν τον φίλαθλο της ομάδας Μιχάλη Κατσουρή, κερδίζοντας με 1-2 μέσα στο «Μακσιμίρ».

Λίγες ημέρες μετά το φονικό στην Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, έδειξε ότι είναι μια μεγάλη ομάδα, ειδικά στο β΄ημίχρονο.

Οι κιτρινόμαυροι πήραν τεράστια νίκη μέσα στην Κροατία και βάζει γερές βάσεις για πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, αν και η Ντιναμό ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Μπουλάτ στο 39ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Και όλα αυτά με εχθρική διαιτησία (το λόμπι των Κροατών στην UEFA είναι πανίσχυρο).

Ωστόσο η ΑΕΚ ήταν… «πολυβόλο» στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Τσούμπερ -αρχικά- στο 59′ και τον Γαλανόπουλο στις καθυστερήσεις κατάφερε να φέρει το ματς «τούμπα».

Δείτε κάτω τον «χαιρετισμό» του Μ.Γαλανόπουλου στον Μ.Κατσουρή -που σίγουρα «είδε» τον αγώνα από εκεί που βρίσκεται- μετά το τέρμα που πέτυχε ο παίκτης της ΑΕΚ: Σήκωσε το μαύρο περιβραχιόνιο του πένθους της Ένωσης!

Μάλιστα η ΑΕΚ έχασε και άλλες μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις για να καταφέρει να πάρει νίκη με μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων.

Δείτε τα γκολ της ΑΕΚ: 

0 Σχόλια