Έφοδος σε ξενοδοχείο στους Αμπελοκήπους: 9 νέες προσαγωγές * 25 κροατικά ΙΧ εντοπίστηκαν στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη»



Ένας 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ νεκρός και 8 τραυματίες, τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, οι οποίοι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, είναι ο απολογισμός από τα αιματηρά επεισόδια που προκλήθηκαν χθες τη νύχτα από οπαδούς της Dinamo Zagreb που επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. 


Τα επεισόδια ξεκίνησαν μιάμιση ώρα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Dinamo Zagreb και της αποχώρησής της από το γήπεδο, ενόψει του σημερινού αγώνα με την ομάδα της ΑΕΚ, ο οποίος τελικά αναβλήθηκε. Η αστυνομία προέβη σε συλλήψεις 98 ατόμων ενώ προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό επιπλέον δραστών. 


Οι αρχηγοί της ΑΕΚ άφησαν λουλούδια στον τόπο δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη [video, photos]

Καταδικάζει τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ η κυβέρνηση της Κροατίας: Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Αντρέι Πλενκοβιτς


Πέραν των 98 συλλήψεων τις οποίες έκανε χθες το βράδυ η αστυνομία, έγιναν σήμερα 9 επιπλέον προσαγωγές μετά από έφοδο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στην περιοχή των Αμπελοκήπων

Σύμφωνα με την ΕΡΤ στο ξενοδοχείο PRESIDENT κρύβονταν οι χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ οι οποίοι είχαν καταφέρει να διαφύγουν της σύλληψης, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν στο κεντρικό ξενοδοχείο χούλιγκανς που δεν είναι ανάμεσα στους 98 συλληφθέντες και έχουν αποκλείσει το ξενοδοχείο, κυκλώνοντάς το.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί τρεις προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ..

Με πληροφορίες aπό ertnews.gr/enwsi.gr

0 Σχόλια