Πέθανε ξαφνικά ο Σ.Μάρτιν, τραγουδιστής του συγκροτήματος «Night Cafe»

 
Σε ηλικία μόλις 26 ετών 

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 26 ετών, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Night Cafe», ο Σ.Μάρτιν. Πέρσι είχε ανακοινώσει ότι πάλευε με την υγεία του για να αντιμετωπίσει μια μυστηριώδη ασθένεια.

Η αιτία θανάτου του 26χρονου τραγουδιστή του συγκροτήματος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Τα άλλα 3 μέλη του συγκροτήματος, ο 26χρονος κιθαρίστας Josh Higgins, ο 27χρονος κιθαρίστας και ντράμερ Carl Dillon και ο 26χρονος Arran O’Connell εξέδωσαν ανακοίνωση για τον χαμό του.

«Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο που νιώθουμε αυτή τη στιγμή, ακόμα προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί.

Ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειας και των φίλων του Σιν κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Ο Σιν δεν ήταν απλώς ο συνάδελφός μας, ήταν ο καλύτερός μας φίλος από την παιδική μας ηλικία, με τον οποίο μοιραστήκαμε τόσες πολλές αναμνήσεις πριν καν ξεκινήσει η μπάντα.

Δημιουργήσαμε περισσότερες αναμνήσεις στην πορεία και πετύχαμε πράγματα που μόνο ονειρευόμασταν και θα θυμόμαστε για πάντα.

Η μνήμη του θα ζει για πάντα στις καρδιές μας και μέσα από τη μουσική που έβγαλε για όλους σας. Αναπαύσου εν ειρήνη Σιν Μάρτιν».

Ο τραγουδιστής είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Facebook τον περασμένο Απρίλιο ότι: «Μερικοί από εσάς μπορεί να ξέρετε ότι παλεύω με την υγεία μου τα τελευταία δύο χρόνια, κάτι που ήταν τεράστιο εμπόδιο για το TNC και για να είμαι ειλικρινής ήταν αρκετά δύσκολο για όλους μας».

Η μητέρα του Σον, ευχαρίστησε τους θαυμαστές του και του συγκροτήματος για την υποστήριξή τους. «Η μουσική του, τα τραγούδια που έγραψε, ο άνθρωπος που ήταν, το χαμόγελό του, η καρδιά και η ψυχή του ήταν τόσο πολύτιμα. Οι φωνές σας είναι παρηγοριά για όλους μας αυτή τη στιγμή», έγραψε στο Facebook.

Το συγκρότημα Night Cafe, το όνομα του οποίου είναι εμπνευσμένο από τον πίνακα του Vincent van Gogh, δημιουργήθηκε το 2013 και κυκλοφόρησε το Get Away from the Feeling και Bunkbed το 2017 και το 2018, ενώ ακολούθησε το άλμπουμ 0151 το 2019.

0 Σχόλια