Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησε ο πατέρας της 15χρονης που φέρεται να βιάστηκε από 12 άνδρες


Εντοπίστηκε νεκρός πριν από λίγα 24ωρα, μέσα στο αυτοκίνητό του


Νεκρός στο αυτοκίνητό του βρέθηκε πριν από λίγα 24ωρα ο πατέρας της 15χρονης από το Ρέθυμνο, η οποία φέρεται να έχει υποστεί βιασμό από 12 άνδρες.

Ο πατέρας της 15χρονης αναζητούνταν από την αστυνομία επί τρεις ημέρες, ενώ μάλιστα για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί και missing alert. Είχε καταγωγή από τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, βρέθηκε πριν από πέντε ημέρες νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του έχοντας εισπνεύσει υγραέριο. Οι αστυνομικοί βρήκαν κλειστά τα παράθυρα του αυτοκινήτου, γεγονός που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Υπενθυμίζεται πως την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου. Η 15χρονη φέρεται υπό συγκεκριμένες συνθήκες, να είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με διάφορα πρόσωπα. Η υπόθεση ερευνάται τουλάχιστον ένα εξάμηνο και η δράση των ατόμων που εμπλέκονται εκτείνεται τουλάχιστον σε χρονικό διάστημα ενός χρόνου.

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί ένας άνδρας, για άλλο όμως αδίκημα, ο οποίος και προφυλακίστηκε, ωστόσο στο διάστημα που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του και για την υπόθεση με την ανήλικη. Για την υπόθεση έχει ήδη συλληφθεί πριν από περίπου 10 ημέρες ένας άντρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, που οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακρίτρια και κρίθηκε προφυλακιστέος. Τα υπόλοιπα άτομα που έχουν μπει στο «κάδρο» των ερευνών της αστυνομίας και της δικαιοσύνης πρόκειται άμεσα να λογοδοτήσουν.

0 Σχόλια