Ο ρόλος πασίγνωστου ηθοποιού στη σπείρα με τα κλεμμένα αυτοκίνητα

 

Πέρασαν χειροπέδες σε 6 άτομα ενώ αναζητούνται δύο ακόμη στην σπείρα που δραστηριοποιούνταν στην Αττική 

Η Αστυνομία εξάρθρωσε μεγάλη σπείρα εγκληματικής οργάνωσης ανάμεσα στην οποία και ένας ηθοποιός που συμμετείχε σε γνωστή τηλεοπτική σειρά, με μεγάλη δράση στην Αττική. Πέρασαν χειροπέδες σε 6 άτομα ηλικίας από 21 έως 51 ετών ενώ αναζητούνται δύο ακόμη.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες είχαν προκαλέσει πραγματικό εφιάλτη σε ιδιοκτήτες, συγκεκριμένου τύπου αυτοκινήτων και μηχανών, καθώς η συμμορία είχε στοχοποιήσει τα εν λόγω οχήματα. Μάλιστα, οι δράστες είχαν καταφέρει από την κλοπή και την «κλωνοποίηση» των αυτοκινήτων να αποκομίσουν 980.000 ευρώ, με τουλάχιστον 40 θύματα, ένας εξ αυτών και ένας πολύ γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αγγλία.

Υπενθυμίζεται ακόμη πως μέλος της σπείρας και από τους συλληφθέντες αποτελεί ένας ηθοποιός (Ν. Γ.) που έχει συμμετάσχει σε μια από τις κορυφαίες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Ο ίδιος έχει αποσυρθεί πλέον από την τηλεόραση και την υποκριτική επιλέγοντας... άλλες ασχολίες.
Ο ρόλος του ηθοποιού στο κύκλωμα

Ο ηθοποιός που αποτελεί ένα από τα μέλη της συμμορίας που συνελήφθησαν, είναι ένας 51χρονος που δραστηριοποιούνταν στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς ήταν ηθοποιός και είχε συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά.

Ο Ν.Γ., διαθέτει πλέον συνεργείο στην περιοχή των Αχαρνών, ενώ δίπλα από αυτό υπήρχε και ένας υπαίθριος χώρος με υψηλή περίφραξη, ο οποίος λειτουργούσε ως αυτοσχέδιο διαλυτήριο αυτοκινήτων, όπου με βαν φόρτωναν τα ανταλλακτικά.

0 Σχόλια