Αθηνών-Κορίνθου: Κανονικά η κυκλοφορία μετά το επτάωρο θρίλερ με το βυτιοφόρο


Το βυτιοφόρο «λαμπάδιασε», ενώ μετέφερε πάνω από 7 τόνους υγροποιημένο αέριο - Συνελήφθη ο οδηγός 


- Η Πυροσβεστική αντιμετώπισε τη φωτιά, ωστόσο η κίνηση και στα δύο ρεύματα κόπηκε για επτά ώρες, μέχρι να ολοκληρωθεί η μετάγγιση του επικίνδυνου φορτίου  

Το τέλος στο πολύωρο «θρίλερ» στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου σηματοδότησε, στις 20:30, η ολοκλήρωση της εξαιρετικά «λεπτής» επιχείρησης μεταφοράς του υγροποιημένου αερίου από το βυτιοφόρο που παραδόθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στις φλόγες, στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, σχεδόν αμέσως παραδόθηκε στην κυκλοφορία και το ρεύμα της εθνικής οδού προς Αθήνα. Στις 21:10 δόθηκε στην κυκλοφορία και η αριστερή λωρίδα της Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, ενώ στις 21:30 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, ωστόσο στο ρεύμα προς Κόρινθο, από το 45ο έως το 47ο χιλιόμετρο, η κυκλοφορία διεξαγόταν από την αριστερή λωρίδα. Στις 22:40 ήρθη και αυτός ο περιορισμός και τα οχήματα κινούνταν κανονικά.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου συνελήφθη.
Τη μετάγγιση του καυσίμου πραγματοποίησε τεχνικός ασφαλείας της εταιρείας, στην οποία ανήκει το βυτιοφόρο. Η Πυροσβεστική βρισκόταν στο σημείο για θέματα πυρασφάλειας, καθώς το φορτίο είναι επικίνδυνο. Η Τροχαία ανέλαβε το δύσκολο έργο να κόψει την κυκλοφορία των οχημάτων, ώστε να μην προσεγγίσει κανείς, λόγω της επικινδυνότητας.

0 Σχόλια