H Khloe Kardashian ήθελε απεγνωσμένα ένα γιο αλλά δεν φαντάζεσαι το λόγο

H Khloe Kardashian ήθελε απεγνωσμένα ένα γιο αλλά δεν φαντάζεσαι το λόγο

H Κhloe Kardashian έχει αφιερώσει τους τρεις τελευταίους μήνες της ζωής της στην κόρη της True. Όμως προτού έρθει η True στον κόσμο, η Khloe ήταν πεπεισμένη ότι κυοφορεί αγοράκι.

Σε πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι Keeping up with the Kardashians η Khloe αποκάλυψε πόσο απεγνωσμένα ήθελε να αποκτήσει ένα γιο, για έναν συγκεκριμένο λόγο:

«Ήθελα τόσο πολύ ένα αγοράκι, γιατί ο δεσμός που έχω με τον Mason είναι ξεχωριστός, τόνισε η Khloe μιλώντας για τη σχέση της με τον ανιψιό της και γιο της Kourtney Kardashian».

Η 33χρονη αποκάλυψε μάλιστα πως ήταν σίγουρη πως το μωρό που κυοφορεί είναι αγόρι αλλά εξήγησε στο Twitter πως δεν θα άλλαζε με τίποτα την True.

«Ο Θεός με ευλόγησε με την True και τώρα πια δεν ξέρω τι θα έκανα με ένα αγοράκι. Η True με γλύκανε και τελικά ο Θεός σου δίνει αυτό που χρειάζεσαι».

Πάντως, κατά την προβολή του επεισοδίου όπου η Khloe μαθαίνει πως περιμένει κοριτσάκι από την αδερφή της Kylie, βλέπουμε το σοκ της και πως παρακαλούσε η αδερφή της να λέει ψέματα και να έχει αγοράκι τελικά. Όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και η μικρότερη Kardashian μέσα από το twitter έσπευσε να εξηγήσει γιατί σοκαρίστηκε τόσο:

«Όταν πιστεύεις κάτι τόσο πολύ και όλος ο κόσμος το πιστεύει μαζί σου και μαθαίνεις το ανάποδο, είναι ένα σοκ. Όμως τώρα είμαι ενθουσιασμένη με την κόρη μου και το πόσο καλή παρέα θα κάνει με τη Chicago και τη Stormi και ευχαριστώ το Θεό για την πριγκίπισσα μου».

0 Σχόλια