Νέες τιμές για τα Jeep Renegade και Compass!

Νέες τιμές για τα Jeep Renegade και Compass!

O υδράργυρος αρχίζει να ανεβαίνει με το… πραγματικό καλοκαίρι να μας χτυπάει επιτέλους την πόρτα, όμως το θερμόμετρο ανεβαίνει ακόμα υψηλότερα με τις νέες τιμές στις οποίες η Jeep προσφέρει τα Renegade και Compass!

Στην πιο δυναμική προσφορά που έχει κάνει ποτέ η ελληνική αντιπροσωπεία, μπορείτε να κάνετε δικά σας τα δύο δημοφιλή μοντέλα με όφελος που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα πέντε χιλιάδες ευρώ!

Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε τα Jeep Renegade και Jeep Compass από 18.900 και 24.400 ευρώ αντίστοιχα, προσφορά που όμως έχει χρονικό περιορισμό: μέχρι τις 25 Ιουλίου! Δύο μοντέλα που εφοδιάζονται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, που προσφέρουν συνδυασμό επιδόσεων και οικονομίας, ξεκινώντας από τα 1400cc και με ιπποδυνάμεις που φτάνουν τα 170hp.


Κι αυτά σε ένα «περιτύλιγμα» με premium σχεδίαση, στιλ, άνεση, τεχνολογίες ασφαλείας αλλά και δυνατότητες κίνησης ακόμα και εκτός συμβατικών διαδρομών.

Αν λοιπόν επιλέξετε ένα από τα δύο μοντέλα της εν λόγω μάρκας, εκτός από τις μειωμένες τιμές μπορείτε να επωφεληθείτε και από τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Lancia-Jeep Hellas, που προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη.


Μάθετε περισσότερα στις εκθέσεις του επίσημου δικτύου της Lancia-Jeep Hellas και στο http://www.jeep.gr/

About xfmgr

Ο σταθμός μετέδωσε πρώτη φορά το πρόγραμμα του το 2006 από την συχνότητα 94,3 στην Αθήνα και επαναλειτούργησε μέσω web τον Ιανουάριο του 2019 και μέχρι σήμερα, ροκάρει δυνατά...

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου