Γράφτηκε ιστορία στο ΝΒΑ: Συνεργασία με εταιρεία στοιχηματισμού!

silver

Ο κομισάριος της κορυφαίας λίγκας, Άνταμ Σίλβερ, ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της πολυετούς συνεργασίας (τρία χρόνια, $25 εκατομμύρια) με την MGM Resorts, δίνοντας Συνέντευξη Τύπου.

Το ΝΒΑ και το WNBA γίνονται οι πρώτες κορυφαίες λίγκες που έχουν στοιχηματικό χορηγό, ενώ η εν λόγω εταιρεία θα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί όλα τα δεδομένα και το brand των δύο πρωταθλημάτων.

«Το τοπίο στο στοίχημα στις ΗΠΑ συνεχίζει να αναπτύσσεται με γρήγορο βήμα και η MGM Resorts είναι αποδεδειγμένα ο ηγέτης σε αυτό το χώρο, για να δουλέψουμε μαζί τους, σε αυτή την πρωτοποριακή συνεργασία. Η συνεργασία μας θα έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού και ψυχαγωγίας για τους πελάτες μας, μέσω της χρήσης ακριβών δεδομένων του ΝΒΑ και του WΝΒΑ σε πραγματικό χρόνο και των συλλογικών μας προσπαθειών για την διατήρηση κι ενίσχυση της ακεραιότητας των παιχνιδιών μας», ανέφερε ο Σίλβερ.

Ο 56χρονος κομισάριος, μάλιστα, έχει εκφραστεί θετικά στο παρελθόν για τον στοιχηματισμό στον αθλητισμό και στο μπάσκετ.

About xfmgr

Ο σταθμός μετέδωσε πρώτη φορά το πρόγραμμα του το 2006 από την συχνότητα 94,3 στην Αθήνα και επαναλειτούργησε μέσω web τον Ιανουάριο του 2019 και μέχρι σήμερα, ροκάρει δυνατά...

0 comentários:

Δημοσίευση σχολίου