Ο Zayn συνεργάζεται με τον Timbaland στο «Too Much»

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Zayn συνεργάζεται με τον Timbaland στο «Too Much»

Ο Zayn συνεχίζει ακάθεκτος και δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του «Sour Diesel», επιστρέφει με ένα ακόμη ολοκαίνουργιο single.

Το «Too Much» είναι μία συνεργασία του Βρετανού τραγουδιστή με τον Αμερικανό ράπερ και παραγωγό Timbaland και πρόκειται για το πέμπτο κατά σειρά τραγούδι που προμηνύει το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Zayn.

Μετά το funky ξεφάντωμα στο οποίο παρέσυρε το «Sour Diesel», το «Too Much» φαίνεται ότι κινείται σε R&B ήχους και εμπλουτίζεται από ροκ στοιχεία.

Ο Zayn έδωσε μία γεύση από το τραγούδι μέσω των λογαριασμών που διατηρεί στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ενημερώνοντας ταυτόχρονα το κοινό ότι το «Too Much» αναμένεται να κυκλοφορήσει την προσεχή Πέμπτη, 2 Αυγούστου.

Το απόσπασμα του τραγουδιού συνοδεύεται από ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων, στο οποίο ο 25χρονος τραγουδιστής εμφανίζεται με τα μαλλιά του βαμμένα μοβ και να πραγματοποιεί χορευτικές φιγούρες που θυμίζουν τον ανεπανάληπτο Michael Jackson.

Αυτή είναι πρώτη φορά όπου ο έμπειρος Timbaland συνεργάζεται με τον Zayn, καθώς δεν έχει τύχει να τον συναντήσει ούτε όταν ήταν μέλος του δημοφιλέστατου boy band των One Direction.
Αν και το «Too Much» είναι να το πέμπτο κατά σειρά καινούργιο τραγούδι του Zayn, δεν είναι ακόμα γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ του.

Ωστόσο, ο νεαρός τραγουδιστής υποστηρίζει ότι σε αυτήν την περίπτωση θα περιοδεύσει, σε αντίθεση με τον παρθενικό σόλο δίσκο του, το «Mind Of Mine» (2016), τον οποίο δεν προώθησε με τη διοργάνωση κάποιας περιοδείας.

0 Σχόλια