Ποιοι λαοί καταλήγουν πιο γρήγορα στο κρεβάτι στο πρώτο ραντεβού;


Ποιοι λαοί είναι πιο πιθανό να κάνουν έρωτα στο πρώτο ραντεβού; Νέα παγκόσμια δημοσκόπηση αποκαλύπτει την απάντηση, αλλά και το πότε οι γυναίκες αποφασίζουν να προχωρήσουν με τον εραστή τους, ποιο μέρος είναι πιο πιθανό να επιλέξουν αλλά και τι είναι αυτό που τις οδηγεί στο να πάρουν την απόφαση να το κάνουν.

Η πρώτη φορά είναι το παν. Στο πλαίσιο διεθνούς δημοσκόπησης που διενεργήθηκε από τη Victoria Milan, μια ιστοσελίδα για παντρεμένους και δεσμευμένους που αναζητούν μια απιστία, 5.650 γυναίκες μέλη της από όλο τον κόσμο κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με το διάστημα που χρειάζεται για να βρεθούν στο κρεβάτι με τον νέο εραστή τους, ενώ ακολούθησε στατιστική επεξεργασία των αποτελεσμάτων.

Η Γαλλία, η Δανία και η Νορβηγία βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, με την πλειοψηφία των γυναικών να ολοκληρώνουν το πρώτο ραντεβού στο κρεβάτι. Το 56% των Γαλλίδων προτιμούν να βρεθούν στο σπίτι του εραστή τους για να κάνουν έρωτα, ενώ οι Δανέζες (το 57%) και οι Νορβηγίδες (το 68%) είναι πιο πιθανό να επιλέξουν ένα ξενοδοχείο.

Οι γυναίκες από τις χώρες αυτές δηλώνουν ότι δεν ξεκινάνε με την προσδοκία να κάνουν έρωτα, αλλά παίρνουν την απόφασή τους κατά τη διάρκεια του ραντεβού. Για όλες παίζει ρόλο το πόσο τις προσέχει ο συνοδός τους· το πόσο ωραίος είναι, το πόσο έχουν πιεί ή το πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που έκαναν σεξ δεν έχει σημασία.

Οι Πολωνέζες έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να κάνουν έρωτα από το πρώτο ραντεβού, καθώς μόλις το 12% καταλήγουν στο κρεβάτι με την πρώτη. Στο δεύτερο ραντεβού όμως, το 41% ρίχνουν τις άμυνές τους, με τα τρία τέταρτα να παίρνουν την απόφασή να το κάνουν με το νέο αντικείμενο του πόθους τους κατά τη διάρκεια του ραντεβού τους. Σχεδόν το 70% αναφέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέξουν ένα ξενοδοχείο.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Victoria Milan, κ. Sigurd Vedal, δηλώνει ότι δεν είναι κακό να κάνει κανείς έρωτα από το πρώτο ραντεβού.

Ο έρωτας είναι σημαντικότατο κομμάτι κάθε σχέσης, και ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται για έναν παράνομο δεσμό στον οποίο το πάθος θα έχει τον πρώτο λόγο. Η αυτοπεποίθηση και το να ξέρουν τι ζητάνε κάνει τις γυναίκες εξαιρετικά ελκυστικές, και αμφιβάλω ότι είναι πιθανό οι Γαλλίδες, οι Δανέζες και οι Νορβηγίδες να μην βρουν ανταπόκριση όταν εκδηλώσουν τις διαθέσεις τους στο πρώτο ραντεβού, ανέφερε ο κ. Vedal.

Με βάση τις απαντήσεις από τις 10 χώρες που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, προέκυψε η ακόλουθη κατάταξη όπου παρουσιάζεται ο αριθμός των ραντεβού που χρειάζονται οι γυναίκες πριν βρεθούν για πρώτη φορά στο κρεβάτι με τον νέο εραστή τους:

ΔΑΝΙΑ 1.58

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 1.68

ΓΑΛΛΙΑ 1.72

ΝΟΡΒΗΓΙΑ 1.77

ΣΟΥΗΔΙΑ 1.99

ΙΣΠΑΝΙΑ 2.07

ΟΛΛΑΝΔΙΑ 2.24

ΗΠΑ 2.32

ΒΕΛΓΙΟ 2.69

ΠΟΛΩΝΙΑ 2.93

Στο πλαίσιο της δημοσκόπησης, η Victoria Milan συνέλλεξε δεδομένα από 10 χώρες μέσω μιας διαδικτυακής δημοσκόπησης και τα ανέλυσε, και εγγυάται ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των μελών της.

Η VictoriaMilan είναι ένα από τα ηγετικά διακριτικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης για άντρες και γυναίκες που αναζητούν μια απιστία. Η υπηρεσία παρουσιάστηκε το 2010 από τον ευτυχή οικογενειάρχη και στέλεχος επικοινωνίας κ. Sigurd Vedal. Σήμερα έχει γίνει ένα από τα κορυφαία και ταχύτερα αναπτυσσόμενα κοινωνικά δίκτυα για διακριτικές εξωσυζυγικές σχέσεις, ξεπερνώντας τα 5 εκατομμύρια μέλη από 33 χώρες σε όλο τον κόσμο.

0 Σχόλια