Αποκλειστικά για άνδρες - Η μαγεία του t-shirt: Φόρεσε το σωστά και απογείωσε την εμφάνισή σου (vid)

Αποτέλεσμα εικόνας για t-shirt

Είναι ένα κομμάτι που υπάρχει στη ντουλάπα κάθε άνδρα. Από το κλασικό t-shirtμέχρι κάτι πιο προχωρημένο. Και είναι το κατάλληλο ρούχο για κάθε περίσταση εφόσον συνδυαστεί σωστά.

Για παράδειγμα το κλασικό λευκό μπλουζάκι. Μπορείς να το εμπιστευθείς για μια καλή εμφάνιση χωρίς προσπάθεια. Χρησιμοποίησε αυτό με την κλασική γραμμή. Συνδύασέ το με ξεπλυμένο τζιν και απογείωσε το με ένα τζιν τζάκετ. Επέλεξε απλά παπούτσια που δεν προκαλούν. Φόρα το παντού χωρίς άγχος.



Έχουμε όμως και το κλασικό ριγέ μπλουζάκι το οποίο έχει την δική του προσωπικότητα παρά την απλότητά του. Συνδυάζεται εύκολα δίνοντας την δυνατότητα για διαφορετικές εμφανίσεις. Αν δεν υπάρχει αυστηρό dress code στη δουλειά φόρεσέ το με ένα μπλέιζερ και θα προκαλέσεις τα βλέμματα. Εννοείται ότι θα επιλέξεις μονόχρωμο μπλέιζερ και παντελόνι – ένα μαύρο τζιν δεν είναι κακή ιδέα. Ολοκλήρωσε το ντύσιμο με σνίκερς. Και μετά το γραφείο είσαι έτοιμος για ένα χαλαρό ποτάκι.

Καλό θα ήταν στην ντουλάπα σου να έχεις ένα μπλουζάκι Henley. Είναι αυτό με τα κουμπάκια το οποίο φαντάζει λίγο πιο επίσημο από ένα απλό t-shirt. Το καλύτερο όμως με αυτό είναι το πόσο άνετο είναι. Και παραμένει t-shirt πράγμα που σημαίνει ότι συνδυάζεται εύκολα. Το ιδανικό μέγεθος είναι εκείνο που έρχεται κοντά στο σώμα χωρίς να είναι στενό. Χρησιμοποίησε και ένα πουκάμισο από πάνω και η εικόνα θα σε δικαιώσει. Επέλεξε και ένα υφασμάτινο παντελόνι, ιδανικά με σνίκερς.

Για το τέλος κρατήσαμε το t-shirt με τις στάμπες. Η πρώτη πρόταση είναι να το αποφύγεις: γίνεται φλύαρο και τις περισσότερες φορές λέει διαφορετικά πράγματα από όσα εσύ θα ήθελες. Αν επιμένεις να ξέρεις πως θα τραβήξεις την προσοχή. Κράτα χαμηλούς τόνους στις υπόλοιπες επιλογές σου ώστε να έρθει η ισορροπία.

0 Σχόλια