KIRK HAMMETT: Από την τουαλέτα του σπιτιού του, στους ...METALLICA!!! Διαβάστε τη φοβερή ιστορία που αφηγήθηκε


Πριν λίγες μέρες αποκαλύφθηκε μία ακυκλοφόρητη συνέντευξη του Kirk Hammett στο βρετανικό Hammer από το 2014, όπου αφηγούνταν το πραγματικά περίεργο σκηνικό στο οποίο έγινε η πρόσληψή του στους METALLICA. 

Συγκεκριμένα είπε: «Ήταν Πρωταπριλιά του 1983 και καθόμουν στην τουαλέτα, όταν πήρα ένα τηλέφωνο από τον ηχολήπτη των METALLICA, Mark Whittaker και μόλις έκλεισα, σκεφτόμουν ότι δεν είναι δυνατόν να πήρα αυτό το τηλέφωνο και μήπως ήταν πρωταπριλιάτικη φάρσα. 

Δύο μέρες μετά, έλαβα την κασέτα τους, αλλά ήδη είχα το demo και ήξερα τα 2/3 των τραγουδιών από εκεί μέσα». 

Στην συνέχεια, αφηγήθηκε όσα έγιναν αφότου ανακοίνωσε στους EXODUS ότι θα έφευγε από το γκρουπ και ότι οι υπόλοιποι τα πήραν στο κρανίο, με τον τότε τραγουδιστή τους, Paul Baloff, να του χύνει ένα ποτήρι μπύρα στο κεφάλι!!! Κ

αι συνέχισε λέγοντας, ότι δεν αισθανόταν τύψεις για τα riff που πήγε στους METALLICA (ουσιαστικά το κομμάτι “Impaler”, που μέρος του κατέληξε στο “Trapped under ice”), αφού ήταν δικά του μέρη, αλλά για το ότι έφυγε από το γκρουπ που ίδρυσε όταν ήταν στο Λύκειο και γνώριζε τον ντράμερ Tom Hunting από τα 16 του και τον κιθαρίστα Gary Holt από τα 17 του χρόνια. 

Όπως καταλήγει: «Είμαστε πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο σήμερα, αλλά ένιωθα πολλές ενοχές για αρκετό καιρό και τύψεις συνειδήσεως».

0 Σχόλια