Η αποτοξίνωση του James Hetfield δίνει υγεία στους Metallica


Lars Ulrich: «Οι Metallica βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από ότι πριν 10 χρόνια». Ο James Hetfield κέρδισε την μάχη με τους εθισμούς του και πλέον αυτό φαίνεται πλέον στους Metallica, κάτι που δήλωσε και ο drummer, Lars Ulrich.

Μιλώντας στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού So What! το οποίο εκδίδει το επίσημο fan club του συγκροτήματος, ο Δανέζικης καταγωγής drummer μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στους Metallica το τελευταίο διάστημα, ρίχνοντας το βάρος στην κερδισμένη μάχη του Papa Het.

Αρχικά είπε πως έμαθε για τα προβλήματα του frontman της μπάντας τον Σεπτέμβριο του 2019 λέγοντας πως «γνωρίζετε όλοι τι σημαίνει αυτό για τον ίδιο, για εμάς και για το πρόγραμμα των Metallica».

«Πρώτα έπρεπε να ακυρώσουμε τις εμφανίσεις μας στην Αυστραλία. Φυσικά οι σκέψεις μου ήταν σε αυτόν και το πώς είναι στην υγεία του. Όταν αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια άρχισα να καταλαβαίνω περισσότερα» πρόσθεσε ο Ulrich.

Ο drummer σημείωσε την σημασία του να στηρίζεις κάποιον: «Μετά από τόσα χρόνια ο ένας αγαπάει τον άλλον. Πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και θα πολεμήσουμε ο ένας για τον άλλον».

Για το πώς είναι αυτή την στιγμή η κατάσταση στους Metallica, ο Ulrich έδωσε πολύ αισιόδοξα μηνύματα: «Ο James είναι υγιής. Είναι προφανές ότι η πανδημία του κορωνοϊού έπαιξε ρόλο. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά νιώθω πολύ αισιόδοξος για το μέλλον».

Ο Lars Ulrich βλέπει επιστροφή στην συναυλιακή κανονικότητα για τους Metallica σε περίπου έναν χρόνο από σήμερα.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει νωρίτερα μέσα στην χρονιά ο κιθαρίστας Kirk Hammett, οι Metallica έχουν συνθέσει «άπειρο υλικό» για το επόμενο studio album τους. Προς το παρόν είναι άγνωστο το πότε οι θρύλοι του heavy metal θα μπουν ξανά στο studio για την ηχογράφηση του νέου τους δίσκου που θα διαδεχθεί το «Hardwired… To Self-Destruct» του 2016.

0 Σχόλια