Η Lana Del Rey διασκευάζει το «Summertime» του George Gershwin



Η Del Rey δίνει συνέχεια στις επιτυχημένες διασκευές.

Η Lana Del Rey έδωσε στην δημοσιότητα την διασκευή του κλασικού «Summertime» του George Gershwin, χρησιμοποιώντας και ένα sample από την διασκευή του «Doin’ Time» του περσινού «Norman Fucking Rockwell».

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια διασκεύασε το τραγούδι στην προσπάθεια της να μαζέψει χρήματα για την οικονομική στήριξη μουσικών σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες.

Ο George Gershwin έγραψε την άρια «Summertime» το 1934 για τις ανάγκες της όπερας του «Porgy And Bess». Σήμερα θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα τραγούδια που είχε συνθέσει ο Αμερικανός μουσουργός.

Δείτε το video clip του τραγουδιού που έκανε πρεμιέρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.


Η διασκευή του «Summertime» έρχεται λίγο μετά από αυτή στο «You’ll Never Walk Alone» που δόθηκε στην δημοσιότητα νωρίτερα μέσα στον Νοέμβριο.

«Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω αυτή την διασκευή και να βοηθήσω με αυτόν τον τρόπο ανθρώπους της τέχνης» ανέφερε μεταξύ άλλων η Del Rey.

Η Del Rey δήλωσε πριν από μερικές εβδομάδες ότι δουλεύει πάνω σε έναν δίσκο με κλασικές διασκευές Αμερικανικών τραγουδιών, το οποίο μάλιστα προγραμματίζει να κυκλοφορήσει πριν από τα Χριστούγεννα, με τις λεπτομέρειες του να αναμένονται σύντομα.

Όλα αυτά, την στιγμή που η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να μας δώσει τις αναλυτικές λεπτομέρειες της νέας της δισκογραφικής δουλειάς που θα έχει τίτλο «Chemtrails Over The Country Club». Ο δίσκος έχει καθυστερήσει να κυκλοφορήσει λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Από το νέο album έχουμε ακούσει ήδη το κομμάτι «Let Me Love You Like A Woman» το οποίο έκανε πρεμιέρα τον προηγούμενο μήνα.

0 Σχόλια