Ο Bob Rock πούλησε τα δικαιώματα 40 τραγουδιών του


Ανάμεσα τους και αυτά από το «Black Album» των Metallica. Ο σπουδαίος παραγωγός Bob Rock ακολουθώντας την μόδα της εποχής, πούλησε το μερίδιο των δικαιωμάτων από 40 τραγούδια στα οποία έχει συμμετέχει. Ανάμεσα τους και αυτά από το θρυλικό «Black Album» των Metallica. Όπως και στην περίπτωση του Neil Young,…

Ανάμεσα τους και αυτά από το «Black Album» των Metallica.

Ο σπουδαίος παραγωγός Bob Rock ακολουθώντας την μόδα της εποχής, πούλησε το μερίδιο των δικαιωμάτων από 40 τραγούδια στα οποία έχει συμμετέχει. Ανάμεσα τους και αυτά από το θρυλικό «Black Album» των Metallica.

Όπως και στην περίπτωση του Neil Young, πίσω από την κίνηση βρίσκεται η Hipgnosis Song Fund του Merck Mercuriadis, ο οποίος δήλωσε: «Η επιρροή του Bob Rock στην μουσική είναι τεράστια. Κανένας παραγωγός δεν έχει καταφέρει να πετύχει όσα αυτός. Έχει κάτσει πίσω από την κονσόλα σε μερικούς από τους πιο σπουδαίους δίσκους στην ιστορία της μουσικής. Και συνεχίζει».

Ο Rock από την μεριά του τόνισε: «Έβαλα την καρδιά και την ψυχή μου σε αυτές τις ηχογραφήσεις. Ξέρω πόσο αγαπάει ο Merck την μουσική και σχεδόν συμφωνήσαμε αμέσως στο να δουλέψουμε μαζί».

Η Hipgnosis αγόρασε πρόσφατα τα δικαιώματα του Lindsay Buckingham των Fleetwood Mac.

0 Σχόλια