Πέθανε ο Ηλίας Μαρινάκης, μπασίστας και ιδρυτικό μέλος των Πελόμα Μποκιού


Έφυγε από τη ζωή, το απόγευμα της Δευτέρας, το ιδρυτικό μέλος και μπασίστας των θρυλικών Πελόμα Μποκιού, Ηλίας Μαρινάκης. Ο μπασίστας των «Πελόμα Μποκιού», Ηλίας Μαρινάκης ήταν το τρίτο μέλος του ελληνικού συγκροτήματος που δεν είναι πια εδώ, μετά τον τραγουδιστή Βλάσση Μπονάτσο και τον κιθαρίστα Τάκη Ανδρούτσο. 

Ο Ηλίας Μαρινάκης, μικρότερος αδερφός του Τάκη (Δημήτρη) Μαρινάκη ήταν μέλη των Πελόμα Μποκιού του συγκροτήματος που κυκλοφόρησε ένα και μοναδικό μεγάλο δίσκο, το 1972 και θεωρείται από τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα της ελληνικής Rock μουσικής. 

Τα δύο αδέρφια εκπροσωπούσαν το ΜΑ στο όνομα του γκρουπ που αποτελούνταν από συλλαβές των επιθέτων των μελών: ΠΕ-ΛΟ-ΜΑ ΜΠΟ-ΚΙΟΥ. 

Την θλιβερή απώλεια γνωστοποίησε ο αδερφός του Δημήτρης Μαρινάκης, ντράμερ των Πελόμα Μποκιού, με ανάρτηση του στο facebook: 

«Ο αδελφός μου Ηλίας, ταλαντούχος μουσικός, ταλαιπωρήθηκε από την χρόνια ασθένεια του. Αγαπητός σε όλους, Δεν θα τον ξαναδούμε!….». Ο Ηλίας Μαρινάκης είχε συμμετοχή στον δίσκο του ελληνικού Rock «Αστρόνειρα» του Κώστα Τουρνά που κυκλοφόρησε το 1973. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια