Η Δήμητρα Παπαδήμα αρνήθηκε να μιλήσει με τον Γιάννη Μπέζο on air


Στην εκπομπή, «Κοινωνία Ώρα Mega», μίλησε ζωντανά το πρωί της Πέμπτης η Δήμητρα Παπαδήμα», με αφορμή την αποκάλυψη ότι σκηνοθέτης νεαρής ηλικίας άσκησε προ ετών σεξουαλική βία εις βάρος της, με αποτέλεσμα να την στείλει στον ψυχίατρο.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο βιβλίο που έχει γράψει με προσωπικά της βιώματα, αφηγούμενα ωστόσο από μια γυναίκα που δεν έχει δημόσιο λόγο και προβολή.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η ηθοποιός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της όταν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ζήτησε να βάλει στην κουβέντα τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος περίμενε στην τηλεφωνική γραμμή.

«Εμείς έχουμε στην τηλεφωνική γραμμή έναν συνάδελφό σας. Έναν πολύ γνωστό ηθοποιό και θα ήθελα να τον ακούσουμε, να μας πει τη δική του εμπειρία» είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.


«Εγώ αυτή τη στιγμή κύριε μου βγήκα να μιλήσω για το βιβλίο μου. Με φέρνετε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση» είπε εμφανώς εκνευρισμένη η Δήμητρα Παπαδήμα, ενώ όταν της ανέφεραν πως στην τηλεφωνική γραμμή είναι ο Γιάννης Μπέζος, η ηθοποιός τόνισε: «Όχι, δεν τη δέχομαι αυτή τη συζήτηση. Δε με είχατε ενημερώσει για αυτή τη συζήτηση, οπότε λοιπόν κλείνω το θέμα τώρα. Κλείνω το θέμα τώρα. Εντάξει;

Δε μπορείτε να ξέρετε εσείς ποια σχέση έχω εγώ με τον κύριο Μπέζο. Όχι ότι μου έχει κάνει τίποτα ο άνθρωπος. Εσείς θα συζητήσετε μαζί του; Θα σταματήσω εγώ και μετά θα ξαναμιλήσουμε; Ακούστε τη δική μου άποψη και μετά βεβαίως ακούστε την άποψη του κυρίου Μπέζου. Εγώ δεν σας είπα να μην ακούσετε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια