Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, 3-2 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι


Για μία αγωνιστική άντεξε μακριά από τις νίκες ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε με 3-2 του Ατρομήτου στο Περιστέρι, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες.

Mε νέο προπονητή στον πάγκο παρατάχθηκαν οι γηπεδούχοι, καθώς ο Παντελίδης ανέλαβε τη θέση του Κάναντι, ο οποίος απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων».

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Βέλεθ, ωστόσο στο 45' ο Γούτας ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο για τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Μπόλονι ανέκτησε το προβάδισμα στο 47' με τον Καρλίτος να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Γιαννιώτη, ο οποίος έχασε την μπάλα, καταφέρνοντας να παραβιάσει την εστία του.

Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως κράτησε για οκτώ λεπτά καθώς στο 55' ο Αγκάγιεφ έφερε εκ νέου το ματς στα ίσα (2-2) με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Γκάλο.

Στο 84ο λεπτό οι «πράσινοι» έκαναν το 3-2, όταν ο Ενγκμπακοτό έκανε μία απίθανη ατομική ενέργεια και βρήκε με παράλληλο γύρισμα τον Σανκαρέ, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία στο δοκάρι, αλλά για καλή του τύχη χτύπησε η μπάλα ξανά πάνω του και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Γιαννιώτη!

 

 

 

 

Aτρόμητος-Παναθηναϊκός 2-3

Γκολ: 10' Βέλεθ (Παναθηναϊκός), 45+1' Γούτας (Ατρόμητος), 48' Καρλίτος (Παναθηναϊκός), 55' Αγκάγιεφ (Ατρόμητος), 84' Σανκαρέ (Παναθηναϊκός)

Κίτρινες: Γκάλο (Ατρόμητος), Μολό (Παναθηναϊκός), Αλεξανδρόπουλος (Παναθηναϊκός)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (22' Nάτσος), Σόλομον, Χαρίσης, Γκάλο (69' Ούμπιδες), Μουνίθ (80' Γιακουμάκης), Αγκάγιεφ (69' Στρούγγης), Κωτσόπουλος (69' Ντονβόγι)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Σένκεφελντ (35' Νιάς), Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνες (61' Σανκαρέ), Μαουρίσιο, Χατζηγιοβάνης (75' Ιωαννίδης), Καμπετσής (61' Ενγκμπακοτό), Καρλίτος (75' Μακέντα). 

0 Σχόλια