Lockdown: Έρχονται δύσκολες ώρες – Προετοιμάζονται για πολύ σκληρά μέτρα για να κρύψουν την ανικανότητα τους


Η απόλυτη εξαπάτηση από την κυβέρνηση Μητσοτακη που έδεσε χειροπόδαρα τη χώρα σε ένα lockdown χωρίς τελειωμό. Ήξεραν από την πρώτη στιγμή την αλήθεια και όμως έλεγαν ψέματα όταν ανακοινώθηκε στις αρχές Νοέμβρη πως πάμε σε μίνι lockdown τριών εβδομάδων.

Ήξεραν ότι δεν είναι δυνατόν να κρατήσει τόσο λίγο και πουλούσαν ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο για να μην ξεσηκωθεί.

Όλα πλέον είναι εν μπάχαλο, ακόμη και ο εμβολιασμός που άρχισε με τόσο υψηλές προσδοκίες και τελικά έχει αποδειχθεί φιάσκο καθώς δεν υπήρχε εμβολιο ούτε για δείγμα για όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Αντί να αφήσουν να εμβολιαστούν τα γεροντάκια και το νοσηλευτικό προσωπικό έπεσαν όλοι οι κολλητοί της κυβέρνησης, να εμβολιαστούν πρώτοι. Γραμματείς και φαρισαίοι υπουργείων, κολλητοί και κουμπάροι υπουργών, καναλάρχες και μεγαλοδημοσιογράφοι, επιχειρηματιες και δεσπότες, όλοι όρμησαν στα εμβολια όπως τα όρνεα στα κουφάρια.

Μαλιστα ακούσαμε σήμερα και την πρόεδρο της επιτροπής εμβολιασμού να κατηγορει για αμελια τους γιατρούς στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, ότι δηλαδή αμέλησαν να εμβολιαστούν και για αυτό υπήρξαν ξαφνικά πολλά κρούσματα αναμεσα τους. Πως να εμβολιστούν οι γιατροί όταν τόσο καιρό δεν είχαν διαθεσιμα για αυτούς εμβολια; Όταν τις θέσεις τους τις έπαιρναν άλλοι που είχαν βύσμα στον κυβερνητικό μηχανισμό;

Έτσι φτάσαμε σε μια κατάσταση όπου αντί να κάνουμε βήματα για να αρθεί το lockdown τα κανάλια εκβιάζουν καθημερινά τους πολίτες και τους τρομοκρατουν με νέα σκληρότερα μέτρα.

Και όλα αυτά γιατί η κυβέρνηση απέτυχε σε όλα τα επίπεδα ελέγχου και αντιμετώπισης του ιου. Τόσος κόπος και τόση ταλαιπωρία όλους αυτούς τους μήνες και κανένα αποτέλεσμα.

Ο κόσμος πλέον πεινάει καθώς τα έσοδα των πολιτων πλέον είναι μηδαμινά. Εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι που δεν δικαιούνται καμία παροχή και δεν έχουν καμία προοπτική να εργαστούν. Και εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι που είναι σε αναστολή με τα χρέη να τρέχουν.

Στην κυβέρνηση έχουν κλειστεί στον κόσμο τους και τα βλέπουν όλα ρόδινα, διατυμπανίζουν συνεχώς ότι μοιράζουν λεφτά και καμαρώνουν, ενώ γύρω τους ο κόσμος πηδάει από τα παράθυρα.

Δείτε εδώ από το www.olympia.gr δυο περιπτώσεις από τις τις πολλές, όπου συμπολίτες μας έδωσαν τέλος στην ζωή τους λόγω της οικονομικού αποκλεισμού.

0 Σχόλια