Τα εμβόλια του κορονοϊού δημιουργούν μια κοινωνία δύο επιπέδων - Σώζουν μόνο εμβολιασμένους μετά από έκρηξη ηφαιστείου


Απίστευτη οργή προκαλεί η είδηση πως μόνο τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί για τον κορονοϊό μπορούν να οδηγηθούν για προφύλαξη σε κρουαζιερόπλοια καθώς το ηφαίστειο La Soufriere στο νησί του Αγίου Βικεντίου στην ανατολική Καραϊβική εξερράγη την Παρασκευή. 

Αυτό δημιουργεί μια κοινωνία «δύο επιπέδων», όπου οι εμβολιασμένοι άνθρωποι έχουν ήδη εγκαταλείψει το νησί με κρουαζιερόπλοια, ενώ οι μη εμβολιασμένοι κινδυνεύουν να πνιγούν στην ηφαιστειακή τέφρα.

Και ακριβώς έτσι αποκαλύπτεται η τρομακτική ουσία του «διαβατηρίου COVID»...

Όπως επιβεβαιώνει το παρακάτω βίντεο του CBS από το Σαββατοκύριακο, έχουμε ήδη περάσει στο χειρότερο εφιάλτη.

Καθώς περίπου 16.000 άνθρωποι στο νησί του Αγίου Βικεντίου στην Καραϊβική προσπαθούν να φύγουν για να σώσουν τη ζωή τους - εν μέσω διακοπών ρεύματος και ακόμη και διακοπής της παροχής νερού - και καθώς ακόμη κι ο ήλιος έχει ουσιαστικά χαθεί από ένα τεράστιο σύννεφο καπνού και τέφρας , οι νησιώτες λένε τώρα ότι μπορεί να μην διασώζονται εάν δεν έχουν εμβολιασμό για τον COVID-19.

Ο πρωθυπουργός Αγίου Βικεντίου & Γρεναδίνων, Ράλφ Γκονσάλβες, δήλωσε σε δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο ότι μόνο εμβολιασμένοι άνθρωποι μπορούσαν να εκκενωθούν προς τα κρουαζιερόπλοια.

"Ο επικεφαλής ιατρός θα εντοπίζει τα άτομα που έχουν ήδη εμβολιαστεί, ώστε να τα φέρουμε στο πλοίο", δήλωσε ο Γκονσάλβες σε δημοσιογράφους.

Σχεδόν 20.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να βγουν από τα σπίτια τους στο νησί St. Vincent της Καραϊβικής, αφού εξεράγη ένα ηφαίστειο εκεί για πρώτη φορά για περισσότερα από 40 χρόνια. Το ηφαίστειο είχε έξι εκρήξεις - το 1718, το 1812, το 1814, το 1902/03, το 1979 και το 2021.

0 Σχόλια