Δίδυμες αδελφές αυτοκτόνησαν επειδή κανείς δεν πίστευε ότι τις είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά

Δύο νεαρά κορίτσια έβαλαν τέλος στη ζωή τους αφού παρά τις καταγγελίες τους στις αρχές ότι είχαν πέσει θύματα κακοποίησης, δεν είχε ασκηθεί δίωξη σε κανέναν.

Η Κρις και η Σαμ Γκουλντ ένιωσαν «προδομένες» όταν οι αρχές δεν άσκησαν δίωξη παρά τις καταγγελίες τους για σεξουαλική κακοποίηση, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι γονείς τους.

Όπως αναφέρει η «Sun», η Σαμ αυτοκτόνησε τον Σεπτέμβριο του 2018 όταν ήταν 16 ετών ενώ η Κρις (17 ετών) βρέθηκε νεκρή κοντά στις σιδηροδρομικές ράγες κοντά στο Τέβερσαμ, τέσσερις μήνες μετά.
Η Κρις είχε αναφέρει ότι οι δυο τους είχαν «κακοποιηθεί σεξουαλικά πολύ σοβαρά» από νεαρή ηλικία.
Παρά την έρευνα, δεν ασκήθηκε δίωξη σε κανέναν, μία απόφαση που άφησε τις κοπέλες «προδομένες».

Σύμφωνα με την έρευνα για τον θάνατο της Σαμ τον περασμένο μήνα, αποκαλύφθηκε ότι είχε διαταραχή προσωπικότητας που «σχετίζεται με ισχυρισμούς για παρατεταμένη σεξουαλική κακοποίηση κατά την πρώιμη παιδική της ηλικία».

Οι γονείς των διδύμων, Τζέην Κάνον και Ίαν Γκουλτν είπαν ότι δεν είχαν καμία αμφιβολία ότι τα κορίτσια είχαν κακοποιηθεί και ότι ήταν η «ρίζα των ψυχολογικών προβλημάτων της Κρις».

Το ζευγάρι από το Φούλμπορν του Κεμπριτζσάηρ, τόνισε ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο για την Κρις να βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας μετά τον θάνατο της Σαμ.

«Ήταν μία εξαιρετικά τραγική κατάσταση για την Κρις, η οποία αποφάσισε να "βρει" τη δίδυμη αδελφή της», τονίζει ο πατέρας και συμπληρώνει πως «ήταν οι καλύτερες φίλες και οι χειρότεροι εχθροί όπως συμβαίνει με τα δίδυμα αδέλφια».

Η Κρις μίλησε πρώτα σε κάποιον για την καταγγελία της σεξουαλικής κακοποίησης τον Ιούνιο του 2016 αλλά ισχυρίστηκε ότι είχε ξεκινήσει από το 2007.

Η μητέρα δήλωσε ότι τα κορίτσια πάλευαν με την ψυχική τους υγεία από την ηλικία των 14 ετών.
«Ειδικά η Κρις, είχε προβλήματα στη διατροφή και τάσεις αυτοκτονίας. Δεν ήθελε να μιλά για αυτό, αλλά την αναγκάσαμε να πάει στον ψυχολόγο του σχολείου, τον οποίο μισούσε».

Η έρευνα έδειξε ότι η Κρις αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει αρχικά το 2016 από υπερβολική δόση και τραυμάτιζε τον εαυτό της.

Τον Δεκέμβριο του 2016, οι αρχές είπαν στην οικογένεια ότι δεν θα ασκούσαν δίωξη στο άτομο που κατηγορούσαν ως κακοποιητή, η Κρις και η Σαμ.

«Αυτό επηρέασε πολύ την Κρις, ένιωσε προδομένη και ότι δεν την πίστευαν«, ανέφερε η μητέρα της.
Μετά από ακόμα μία απόπειρα αυτοκτονίας στο σχολείο, η Κρις νοσηλεύτηκε σε κλινική του Φούλμπορν. Τη νύχτα που πέθανε, βγήκε κάποια στιγμή για τσιγάρο και 20 λεπτά μετά, το προσωπικό ενημέρωσε ότι δεν είχε επιστρέψει. Τη βρήκε νεκρή το αγόρι της...

0 Σχόλια