Γλυκά Νερά: Στο "μικροσκόπιο" της αστυνομίας η "ψυχολόγος" της Καρολάιν - Νέα δεδομένα στην υπόθεση


Η φερόμενη ως ψυχολόγος είχε καταθέσει στην αστυνομία σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, καθώς είχε πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες για τη ζωή του ζευγαριού και την οικονομική του κατάσταση.

Μπορεί οι δράστες της φρικτής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στο 11 μηνών μωρό της και τον δεμένο χειροπόδαρα σύζυγό της που συγκλόνισε το πανελλήνιο, στα Γλυκά Νερά, να μην άφησαν πίσω τους ίχνη DNA και να μην έχει εντοπιστεί ακόμα το αυτοκίνητο διαφυγής τους, ωστόσο οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση, αφήνουν περιθώριο αισιοδοξίας για τη διαλεύκανσή της.

Ενώνοντας τα κομμάτια του παζλ από την επεξεργασία των σημαντικών στοιχείων που έχουν ήδη στα χέρια τους, προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της μυστηριώδους υπόθεσης, ρίχνοντας φως στις σκιώδες πτυχές της.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ΣΚΑΪ, ο κύκλος των υπόπτων έχει κλείσει, ενώ διαχέεται συγκρατημένη αισιοδοξία για την ταυτοποίηση του ενός από τους τρεις δράστες.

Γλυκά Νερά: Παρόμοια ληστεία στο σπίτι συναδέλφου του πιλότου - Νέο βίντεο-ντοκουμέντο στο "φως"




Στο "φως" νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την ημέρα της δολοφονίας της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

Αποκαλύψεις σχετικά με μία ληστεία σε σπίτι συναδέλφου του 32χρονου πιλότου και συζύγου της 20χρονης που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, στην οποία οι δράστες χρησιμοποίησαν την ίδια μεθοδολογία. Παράλληλα, στο «φως» δίδεται ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», που δημοσίευσε τα πλάνα, στο βίντεο αποτυπώνεται ένα σκούρο αυτοκίνητο να αποφεύγει την Αττική Οδό, όπου υπάρχουν κάμερες, και να απομακρύνεται με ταχύτητα προς το Σταυρό της Αγίας Παρασκευής μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου.

Την ίδια ώρα, η εκπομπή αποκάλυψε τη ληστεία που σημειώθηκε το βράδυ της 17ης Ιουλίου 2018 στο Αλεποχώρι Μεγάρων, με θύμα τον εκπαιδευτή του 32χρονου.

Ο τρόπος δράσης των κακοποιών ήταν παρόμοιος με αυτούς στα Γλυκά Νερά, ενώ ταιριάζει και η περιγραφή ενός εξ αυτών, με τον «κοντό» της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ήταν γύρω στο 1.70, εύσωμος, με κοντό λαιμό και στρογγυλό πρόσωπο.

0 Σχόλια