ΕVENT 201> Οποιαδήποτε ομοιότης με ότι ζούμε είναι εντελώς συμπτωματική

Πρόκειται για ένα Event που έλαβε Σάρκα και Οστά. Στη κυριολεξία. Διαβάζουμε στον ιστότοπο centerforhealthsecurity.org> ”

Το Κέντρο Johns Hopkins για την Ασφάλεια Υγείας σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates φιλοξένησαν το Event 201, μια άσκηση πανδημίας υψηλού επιπέδου στις 18 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Υόρκη…”

Σχόλιο δικό μας> Ισως εκείνη τη μέρα-κατά διαβολική σύμπτωση-να διέρρευσε από το Εργαστήριο της Wuhan ο ιός Covid-19 την επιμέλεια του gain of funtion πειράματος του οποίου είχε ο Peter Daszak επιθεωρητής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και ιδιοκτήτης της MKO ΕcoHealth Alliance η οποία όπως βλέπετε είναι ταυτόχρονα συνεργάτης και του Ιδρύματος Bill&Melinda Gates. Δηλαδή την ώρα που ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος Gates, Dr Christopher Elias συμμετείχε στο Event 201 με θέμα τη πανδημία εκείνη τη μέρα και εκείνη την ώρα ακριβώς (υπολογίζουμε τη διαφορά ώρας Wuhan-Νέας Υόρκης) στο Εργαστήριο της Wuhan συνέβαινε το τρομακτικό ατύχημα-κατά διαβολική σύμπτωση. Κοτζάμ event έκαναν τα παληκάρια, μία υπόθεση εμείς. Την ίδια ώρα επίσης σε ένα δρόμο της Νέας Υόρκης, σε ένα δρόμο του Μιλάνου και σε ένα δρόμο του Λονδίνου 3 ταλαίπωροι άστεγοι πάνω που περιεργαζόντουσαν ένα παράξενο φιαλίδιο σε μορφή σπρέυ που το μάζεψαν από το δρόμο επειδή το είχαν περάσει για άρωμα εκείνο εκτοξεύθηκε στο πρόσωπό τους. Τι; Όχι;

Τη διαρροή του ιού θα ακολουθούσε μία επιχείρηση συγκάλυψης της εργαστηριακής προέλευσης του τόσο από τον Εργολάβο των gain of Function πειραμάτων Peter Daszak, όσο και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Anthony Fauci με τη συμμετοχή της Κίνας. Το Event 201 που προέβλεπε 65.000.000 νεκρούς είχε αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά σχεδόν ταυτόχρονα και στη πραγματική ζωή αλλά με πραγματικούς θανάτους οι οποίοι αυξάνονται καθημερινά. Έτσι το Κέντρο Johns Hopkins συντονίζει την πανδημία (ακριβώς και στη κυριολεξία), ο Bill Gates συνεργάζεται με την Eco Health του Peter Daszak, o ΠΟΥ εγκρίνει μόνο εμβόλια και κανένα φάρμακο (εντελώς τυχαία) και όλοι σχεδόν οι ηγέτες έχουν μετατραπεί σε καλοκουρδισμένους πλασιέ εμβολίων. Εντελώς τυχαία…)


Διαβάζουμε στον Ιστότοπο centerforhealthsecurity.org “Η άσκηση έδειξε τομείς όπου οι δημόσιες / ιδιωτικές συμπράξεις θα είναι απαραίτητες κατά την αντίδραση σε μια σοβαρή πανδημία, προκειμένου να μειωθούν οι μεγάλης κλίμακας οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες. Τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος έχει δει έναν αυξανόμενο αριθμό επιδημικών συμβάντων, που ανέρχονται σε περίπου 200 συμβάντα ετησίως. 

Αυτά τα γεγονότα αυξάνονται και προκαλούν αναστάτωση στην υγεία, τις οικονομίες και την κοινωνία. Η διαχείριση αυτών των γεγονότων προκαλεί ήδη τεράστια πίεση στην παγκόσμια ισχύ, ακόμη και απουσία πανδημικής απειλής. Οι ειδικοί συμφωνούν ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει μια από αυτές τις επιδημίες παγκόσμια – μια πανδημία με δυνητικά καταστροφικές συνέπειες. Μια σοβαρή πανδημία, η οποία γίνεται «Event 201», θα απαιτούσε αξιόπιστη συνεργασία μεταξύ πολλών βιομηχανιών, εθνικών κυβερνήσεων και βασικών διεθνών οργανισμών.

(Σχόλιο δικό μας> Δηλαδή έναν Υπέρτατο Συντονιστή, ένα καλοχτενισμένο αγόρι που θα γνώριζε από ιούς και εμβόλια)

Διαβάζουμε στον Ιστότοπο centerforhealthsecurity.org> Πρόσφατα, το Κέντρο για την Ασφάλεια Υγείας έλαβε ερωτήσεις σχετικά με το κατά πόσον αυτή η άσκηση πανδημίας προέβλεπε την τρέχουσα νέα εμφάνιση κοροναϊού στην Κίνα. Για να είμαστε σαφείς, το Κέντρο Ασφάλειας Υγείας και οι συνεργάτες του δεν έκαναν πρόβλεψη κατά τη διάρκεια της επιτραπέζιας άσκησης. 

Για το σενάριο, διαμορφώσαμε μια φανταστική πανδημία κορανοϊού, αλλά δηλώσαμε ρητά ότι δεν ήταν πρόβλεψη. Αντ ‘αυτού, η άσκηση χρησίμευσε για να επισημάνει τις προκλήσεις ετοιμότητας και αντιμετώπισης που πιθανότατα θα προκύψουν σε μια πολύ σοβαρή πανδημία. Δεν προβλέπουμε τώρα ότι το ξέσπασμα nCoV-2019 θα σκοτώσει 65 εκατομμύρια ανθρώπους. Παρόλο που η επιτραπέζια μας άσκηση περιλάμβανε ένα ψεύτικο καινούργιο κορανοϊό, οι πληροφορίες που χρησιμοποιήσαμε για τη μοντελοποίηση του πιθανού αντίκτυπου αυτού του φανταστικού ιού δεν είναι παρόμοιες με το nCoV-2019.

(Σχόλιο δικό μας> Αυτό που δεν προέβλεψε το προφητικό Event 201 είναι το γεγονός ότι η Melinda Gates θα τραβούσε το σχοινί του διαζυγίου. Κι αυτό πιστέψτε μας είχε τη σημασία του. Αυτό δεν προβλέφθηκε. Όπως δεν προβλέφθηκε το γεγονός της αντίδρασης των Αμερικανών οι οποίοι στη κυριολεξία κυκλοφορούν και οπλοφορούν. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνες η κατοχή όπλων εκτοξεύθηκε στις ΗΠΑ εν μέσω πανδημίας. Όταν κάποιος σε σκοτώνει λογικό είναι κάποια στιγμή να πάρεις το όπλο και να επιχειρήσεις να του φυτέψεις μερικές σφαίρες κρατώντας τη τελευταία για τον εαυτό σου. Κι εδώ (στον πλανήτη εννοούμε), έχουν ήδη μαζευτεί πολλοί απαθείς νεκροί (λογικό-τι μπορεί να κάνει ένας νεκρός άλλωστε;) και ακόμη περισσότεροι φοβισμένοι…

kourdistoportocali

0 Σχόλια