Τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα που χρέωσαν την χώρα χρωστάνε στους Έλληνες επιπλέον 661.000.000,00 ευρώ!

 


Αυτά τα χρέη δημιουργήθηκαν από τους κεντρώους αριστερούς και τους κεντρωους δεξιούς οι οποίοι κυβέρνησαν επι ΝΔ, όταν έλεγαν πολλά ΘΑ και ξανακυβέρνησαν ως ΠΑΣΟΚ όταν έλεγαν μόνο ψέματα.

ΚΕΝΤΡΩΟΙ, είναι αυτοί που όταν κινδυνεύουν να εξαφανισθούν πάνε αριστερά και όταν θέλουν να φάνε πάνε δεξιά.

Μην γελιόμαστε, αυτοί δίνουν τις νίκες, αυτοί παίρνουν όλα τα λάφυρα και στο νικητή λαό αφήνουν μόνο τη χαρά της νίκης και φυσικά… τα χρέη!

Αυτοί έκαναν το νόμο για χρηματοδότηση των κομμάτων.

Και σαν να μην τους έφταναν τα λεφτά που έπαιρναν απο το κράτος αποφάσισαν να πάρουν και δανεικά από τις τράπεζες.

Σ` αυτούς τους λωποδύτες οφείλεται το χρέος της χώρας. Στις αποφάσεις τους και στις λαμογιες τους.
Μα θα πει κάποιος!

«Τα κόμματα είναι καθρέπτης της κοινωνίας. Μου φαίνεται εξωφρενικό να μέμφεται κάποιος τα κόμματα εξουσίας για τα χρέη τους και να θεωρούμε αθώες περιστερες τους πολίτες που ξέρουν πολύ καλά τι λαμόγια της κακιάς ώρας ψηφίζουν. Προφανώς τα ίδια χάλια έχει ο μέσος πολίτης ψηφοφόρος»
Η νοοτροπία και η εφαρμογή του πελατειακού κράτους έχει καλλιεργηθεί για αυτό το λόγο και έτσι ώστε τα κόμματα να ρίχνουν τις δικές τους ευθύνες πάντα σε άλλους.

Ο μέσος πολίτης θέλει να απαλλαγεί από αυτή τη βρώμα κι όχι να είναι ο ίδιος σαν τα μούτρα τους…
Η τεράστια αποχή εξάλλου που καταγράφεται, δείχνει πως οι πολίτες έχουν καταλάβει πως τα κόμματα είναι αντιδημοκρατικοί θεσμοί. Είναι συνέχεια των Φαραωνικών, Αυτοκρατορικών, Βασιλικών και των Πριγκιπικών αυλών!

Εάν υπήρχε ανεξάρτητη δικαιοσύνη στην χώρα μας, θα έπρεπε να είχε βρει τρόπο, τα κόμματα που χρωστούν να ΜΗΝ συμμετέχουν στις εκλογές ακόμη και με αλλαγμένα τα ονόματα τους και τα ΑΦΜ τους, μέχρι να εξοφλήσουν τα χρέη τους!

Αλλά…

0 Σχόλια