Χάμιλτον: Οι γυναίκες της ζωής του


Η ερωτική ζωή του Λιούις Χάμιλτον απασχολεί και πάλι την επικαιρότητα εδώ και λίγες εβδομάδες. Αυτή τη φορά η αιτία ακούει στο όνομα της σούπερ σταρ τραγουδίστριας, Σακίρα.


Η γνωριμία όπως όλα δείχνουν έγινε στο φετινό GP του Μαϊάμι. Και προχώρησε μάλλον γρήγορα.

Οι δύο διασημότητες βγήκαν αρκετές φορές έξω μαζί, τόσο στην πόλη της Φλόριντα όσο και λίγες εβδομάδες αργότερα στην Βαρκελώνη. Νωρίτερα η Κολομβιανή τραγουδίστρια είχε παρευρεθεί και στο GP του Μονακό. Πρόσφατα, μάλιστα, κυκλοφόρησαν φήμες ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται να πάει διακοπές στην Καραϊβική. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Λιούις έχει και πάλι σχέση με μία διασημότητα.


Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Βλέπετε οι περισσότερες γυναίκες που έχουν συνδεθεί με τον Χάμιλτον ανά τα χρόνια ανήκουν με κάποιο τρόπο στον χώρο του θεάματος. Ας ρίξουμε μια ματιά, λοιπόν, σε αυτό το ιδιαίτερο… ιστορικό του Βρετανού σταρ.

Ντανιέλ Λόιντ


Ο Χάμιλτον ξεκίνησε μία σύντομη σχέση το 2002 με το μοντέλο και σταρ της τηλεόρασης, Ντανιέλ Λόιντ. Δεν έμειναν μαζί για πολύ, παρά μόνο 6 μήνες. Ο οδηγός μίλησε για το ειδύλλιό τους σε συνέντευξή του, εξηγώντας ότι ναι μεν την εκτιμά πολύ σαν άνθρωπο, όμως τα πράγματα δεν λειτούργησαν μεταξύ τους.



«Ήμασταν και οι δύο έξω με φίλους, όμως συναντηθήκαμε και καταλάβαμε αμέσως ότι υπάρχει μια σπίθα ανάμεσά μας και έτσι, ανταλλάξαμε αριθμούς», είχε πει

Τζόντια Μα


Η πρώτη μακροχρόνια σχέση του Λιούις ήταν με την κόρη του επιχειρηματία Μα-Μπο-Κι, Τζόντια Μα. Λέγεται πως έβγαινε μαζί της, όταν ήταν ακόμα ζευγάρι με τη Ντανιέλ Λόιντ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ και είχαν «σχέση» για τέσσερα περίπου χρόνια.


Αν και το ειδύλλιό τους έληξε τέσσερα χρόνια αργότερα, έμειναν καλοί φίλοι. «Το μόνο πρόβλημα με τη δουλειά που κάνω είναι ότι δεν προλαβαίνω να τη βλέπω αρκετα. Είναι όμως, η καλύτερή μου φίλη πλέον και μιλάμε καθημερινά», είχε δηλώσει.

Νικόλ Σέρζινγκερ


Ίσως η πρώην τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Pussycat Dolls», Νικόλ Σέρζινγκερ να ήταν και η πιο σοβαρή σχέση του Λιούις Χάμιλτον, καθώς και ο μεγαλύτερός του έρωτας. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2007 έως το 2015 και παρά το γεγονός ότι χώρισαν πολλές φορές, γυρνούσαν πάντα ο ένας πίσω στον άλλο.

Ο οδηγός της F1 μίλησε για τη σχέση τους το 2019, αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτό που τους χώρισε ήταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.


«Είναι όπως με τους περισσότερους αθλητές και τις γυναίκες τους. Στην περίπτωσή μας, ξέρετε είναι τρελό να ταξιδεύουμε συνέχεια και να λείπουμε για τόσο πολύ», είχε πει χαρακτηριστικά ο Λιούις Χάμιλτον. Υπήρξαν και φήμες, όμως, σύμφωνα με τις οποίες ο χωρισμός επήλθε επειδή η Νικόλ ήθελε να παντρευτούν. Ωστόσο ο Λιούις δεν αισθανόταν ακόμη έτοιμος για κάτι τέτοιο.

Ρίτα Όρα


Αν και τα δημοσιεύματα ήθελαν τη Βρετανή τραγουδίστρια να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Χάμιλτον, εκείνος διέψευσε τις φήμες, αναφέροντας πως δεν έχει χρόνο για να ασχοληθεί με την προσωπική του ζωή.


Το 2016 η Ρίτα Όρα έκανε την εμφάνισή της στο box της Mercedes κατά το Grand Prix στο Άμπου Ντάμπι, για να τον υποστηρίξει. Λίγο καιρό μετά, δημοσίευμα της Sun αποκάλυψε πως πέρασαν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μπάρμπαρα Πάλβιν


Έναν χρόνο μετά τη Ρίτα Όρα, ο Λιούις Χάμιλτον συνδέθηκε ερωτικά με το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret, Μπάρμπαρα Πάλβιν. Οι δυο τους εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί το 2017, λίγο καιρό μετά το Grand Prix του Μονακό.


Έναν χρόνο αργότερα, ο οδηγός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τους δυο τους να περπατούν σε έναν δρόμο της Βουδαπέστης. Όλοι θεωρούσαν ότι οι δυο τους είναι μαζί, όμως σύντομα η Πάλβιν συνδέθηκε με τον Νεϊμάρ.

Σακίρα


Και φτάνουμε στο σήμερα. Εδώ και δύο μήνες τα παγκόσμια μέσα… βουίζουν σχετικά με το νέο ειδύλλιο που μοιάζει να έχει ξεκινήσει μεταξύ του Λιούις και της Σακίρα. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει πρόσφατα χωρίσει από τον επί χρόνια σύζυγό της Ζεράρ Πικέ.


Από την άλλη ο Λιούις ήταν εδώ και αρκετό καιρό μόνος του. Όλα δείχνουν ότι η γνωριμία τους πάει πολύ καλά. Λέτε η Σακίρα να είναι εκείνη που θα πείσει τον Λιούις να… νοικοκυρευτεί τελικά;

0 Σχόλια