Ο Phil Collen μιλά για την ακρόαση του κιθαρίστα των Iron Maiden Adrian Smith για τους Def Leppard


Ο Phil Collen των Def Leppard αποκαλύπτει ότι πέντε κιθαρίστες προσκλήθηκαν να δοκιμάσουν τον ήχο τους στο συγκρότημα μετά τον θάνατο του Steve Clarke...


Ο κιθαρίστας των Def Leppard, Phil Collen, αποκάλυψε ότι ο Adrian Smith των Iron Maiden και ο πρώην κιθαρίστας των Whitesnake/ Thin Lizzy, John Sykes, προσκλήθηκαν στους Def Leppard μετά τον θάνατο του αρχικού κιθαρίστα Steve Clarke.

Μιλώντας στην eonmusic σε μια συνέντευξη Τύπου στο Hellfest, ο Collen θυμήθηκε τη διαδικασία της ακρόασης τον Ιανουάριο του 1991.

«Προσκαλέσαμε πέντε άτομα που ξέραμε, πέντε φίλους», είπε ο Κόλεν.

«Παίξαμε με τον John Sykes, επίσης έναν καταπληκτικό παίκτη, καταπληκτικό τραγουδιστή».

Εκείνη την εποχή, ο Adrian Smith δεν ήταν μέλος των Iron Maiden, καθώς έφυγε από το συγκρότημα το 1990, κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του άλμπουμ No Prayer For The Dying του συγκροτήματος.

Μιλώντας για τη συναισθηματική πλευρά της προσπάθειας αντικατάστασης του Clarke, ο Phil Collen πρόσθεσε: "Δεν κάναμε casting calls ή κάτι τέτοιο. Ήταν ακόμα λίγο οδυνηρό μετά την απώλεια του Steve, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, οπότε θέλαμε κάποιον που συναισθηματικά μπορούσαμε να συνεργαστούμε ως μέλος της οικογένειας,  κατευθείαν».

0 Σχόλια