Μύκονος: Το εστιατόριο με τα χρυσά καβουροπόδαρα ξαναχτυπά - Χρέωσε 711 ευρώ για λίγα ποτά και θαλασσινά - Έξαλλοι οι τουρίστες

 

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί για ακόμα μία φορά για το εστιατόριο στη Μύκονο το οποίο και στο παρελθόν έχει χρεώσει με μεγάλα ποσά τους τουρίστες που το επισκέπτονταν, προκαλώντας την οργή τους.

Αυτή τη φορά οι δυσαρεστημένοι πελάτες ήταν Ιταλοί τουρίστες που κατηγόρησαν το εστιατόριο με έδρα τη Μύκονο ότι τους φόρτωσε λογαριασμό 773 δολαρίων (711 ευρώ) για ένα κοκτέιλ, τρία ποτήρια χυμό πορτοκάλι και ένα ελαφρύ γεύμα.

Σύμφωνα με τη New York Post εξέφρασαν τα παράπονά τους σε κριτική στο Tripadvisor που αυτή τη στιγμή έχει καταγράψει πάρα πολλές προβολές. «Είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες και κλέφτες της Μυκόνου», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι οργισμένοι τουρίστες.

Ο πελάτης κατέληξε πως ήταν έτοιμος να καλέσει την αστυνομία για τη χρέωση, αλλά δεν είχαν χρόνο καθώς χρειαζόταν να επιστρέψουν στο πλοίο τους – αν και συμβούλευσαν άλλους επισκέπτες ότι υπήρχαν πολύ φθηνότερες επιλογές στο νησί.

0 Σχόλια