Στίβεν Τάιλερ: «Θρίλερ» με τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης - Τα φερόμενα ως θύματά του ενώνονται


Σκοπεύουν να γίνουν μάρτυρες υπεράσπισης η μία για την άλλη 


- Μετά από 50 χρόνια σπουδαίας καριέρας, ο frontman των Aerosmith κινδυνεύει να τα χάσει όλα

Στο όνομα Ζαν Μπελίνο ακούει η τελευταία γυναίκα που κατηγόρησε τον Στίβεν Τάιλερ για σεξουαλική κακοποίηση. Η γυναίκα κατέθεσε αγωγή στο δικαστήριο εναντίον του ροκ σταρ για την κακοποίηση που υποστηρίζει πως υπέστη από τον Τάιλερ, πριν 50 χρόνια.

Ο δικηγόρος του φερόμενου ως θύματος είπε στο TMZ ... ότι αυτός και η πελάτισσά του αποφάσισαν πρόσφατα να καταθέσουν αγωγή κατά του Τάιλερ, σύμφωνα με το νόμο της Νέας Υόρκης για τη βία λόγω φύλου.

Η Μπελίνο επωφελήθηκε από τις αλλαγές σε νόμο που επηρεάζει την παραγραφή αδικήματος και ισχυρίζεται ότι η επίθεση συνέβη στη Νέα Υόρκη το 1975 όταν ήταν 17 ετών. Οι πρώτες επιπτώσεις στην καριέρα του φαίνεται πως έχουν αρχίσει ήδη με πολλούς να αποδίδουν στις αγωγές αυτές, τις αναβολές των συναυλιών του με τους Aerosmith.

Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και αποπλάνηση ανηλίκου


Τον Δεκέμβριο έγινε γνωστή ακόμη μια κατάθεση, αυτή της Τζούλια Χόλκομπ, που κατηγορεί τον Τάιλερ, ότι έπεισε τη μητέρα της να του παραχωρήσει την κηδεμονία, όταν εκείνη ήταν 16 ετών, κάτι που άνοιξε το δρόμο για τη σεξουαλική σχέση τους από το 1973 έως το 1976, σύμφωνα με πληροφορίες του Rolling Stone.

Ο Τάιλερ, ο οποίος γεννήθηκε το 1948, ήταν τότε 20 ετών.

Η Χόλκομπ, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στο δημοσίευμα, δεν κατονομάζει τον Τάιλερ στη μήνυση, αντ' αυτού χρησιμοποιούνται ψευδώνυμα. 

H Τζούλια Χόλκομπ ισχυρίζεται ότι ήταν «ανίκανη να αντισταθεί» στη «δύναμη, τη φήμη και την ουσιαστική οικονομική ικανότητα» του Τάιλερ, ενώ εκείνος την έπεισε για μια ρομαντική σχέση.

Ο Τζεφ Άντερσον έχει αναλάβει την υπεράσπιση και των δύο γυναικών και όπως ανέφερε το TMZ, Χάλκομπ και Μπελίνο σκοπεύουν να πάνε ως μάρτυρες υπεράσπισης, η μιας στη δίκη της άλλης.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος, η Μπελίνο τον προσέγγισε εξ' αρχής για να του πει ότι ήταν πρόθυμη να καταθέσει για την Χάλκομπ, προκειμένου να τεκμηριώσει ένα μοτίβο της υποτιθέμενης βίαιης συμπεριφοράς του Τάιλερ.

0 Σχόλια