Οι νέες στολές του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Εύνικου έχουν την υπογραφή της GIOTIS HAIR EXPERT!

 

Κάθε άλλο παρά άγνωστες είναι για τον Θεόδωρο Γιώτη οι λέξεις "προσφορά", "αλληλεγγύη", αλλά και η έκφραση "αγάπη για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό". 


Ο επικεφαλής της εταιρίας GIOTIS HAIR EXPERT φροντίζει με πράξεις ν' αποδεικνύει τη φιλοσοφία που τον διέπει. Στο πλαίσιο αυτό και η χορηγία αθλητικού υλικού για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Εύνικου. 

Ο δικός μας Θοδωρής, όπως τον αποκαλούμε με πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας προσκεκλημένος από τον πρόεδρο Χρήστο Παππού και μαζί με αθλητές της ομάδας μας φωτογραφήθηκαν με τις φόρμες που προσέφερε. 

Ο κ. Γιώτης ήταν στο παρελθόν αθλητής του Εύνικου, ενώ έχει συνδράμει με ζήλο και αυταπάρνηση και ως εθελοντής σε εκδηλώσεις που έχουμε διοργανώσει. Δραστηριοποιείται πλέον των 20 ετών, στην πόλη μας, στον χώρο της διανομής και πώλησης καλλυντικών προϊόντων και αξεσουάρ, ενώ από το 2022 έχει δημιουργήσει ένα από τα καταστήματα-κοσμήματα της περιοχής. 

Με ιδιαίτερες ευαισθησίες και αγάπη για την περιοχή που μεγάλωσε και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, συμμετέχει και συνδράμει στα κοινά της πόλης και κυρίως στα αθλητικά δρώμενα της αφού και ο ίδιος αλλά και τα μέλη της οικογενείας του διακρίνονται από αυτή τη φιλοσοφία και τρόπο ζωής, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιώτης και καταλήγει δεσμευόμενος ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η εταιρία του θα είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών και των αθλητών της πόλης μας και θα υποστηρίζει κάθε προσπάθεια που προάγει τον αθλητισμό και την παιδεία.

Το κατάστημα του Θοδωρή Γιώτη στα Άνω Λιόσια

0 Σχόλια