Αντί για χιόνια έρχονται θερμοκρασίες ακόμα και πάνω από τους 20°C!


Καιρός άνοιξης από την Δευτέρα!


Ακόμα και πάνω από 20 °C θα δει η Ελλάδα από την Δευτέρα και για σχεδόν όλη την εβδομάδα με κατά τόπους να περνά ακόμα και τους 20 °C και όχι χιόνια που προέβλεπαν οι ειδικοί!

Καιρικές συνθήκες που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις φοβικές δηλώσεις των μετεωρολόγων που έλεγαν ότι ο Φεβρουάριος θα είναι μήνας ολικής παγωνιάς.

Αυτά την ίδια στιγμή που ήδη από σήμερα έχει καλυτερεύσει ο καιρός και όπως αποδεικνύεται οι προβλέψεις πέραν των επτά ημερών είναι ολέθριες και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να τρομοκρατούν τον κόσμο.

Γιατί όμως αυτό και γιατί σήμερα οι πολίτες εν μέσω λιακάδας ζουν τον «πόλεμο» των μετεωρολόγων που τσακώνονται για το ποιος έπεσε ή δεν έπεσε μέσα στις προβλέψεις;

Πρώτον γιατί υπάρχει τεράστια αγωνία μεταξύ των μετεωρολόγων για το ποιος θα πει το μεγαλύτερο «τερατούργημα» κακών καιρικών συνθηκών που πάντα έρχεται και για λόγους δημοσιότητας.

Κάτι που οδηγεί στον δεύτερο λόγο που είναι ότι η δημοσιότητα μπορεί να φέρει κάποιον ακόμα και στα βουλευτικά έδρανα, αλλά σε κάθε περίπτωση για να εισπραχθούν μεγάλοι μισθοί, από τα κανάλια τις περισσότερες φορές που πληρώνουν για τον «τρόμο».

Και τρίτον πέφτουν έξω στις προβλέψεις τους γιατί απλά δεν έχουν τα μέσα (όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι χθες) για να κάνουν ακριβείς προβλέψεις αρκετών ημερών.

«Ενημερώστε τον κόσμο για τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν σε επίγειους σταθμούς και μετεωρολογικά ραντάρ» ειπώθηκε.

0 Σχόλια